Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Rijswijk, 20 december 2011 – TUI Nederland heeft een royaal kerstcadeau voor de vakantieganger in petto. Voor bijna alle merken van TUI, waarvan Arke en Holland International de bekendste zijn, geldt een gratis Vakantie-Omruil-Garantie.

De reiziger mag tot tien weken voor vertrek de geboekte vakantie kosteloos veranderen.

De marktleider in reizen hoopt hiermee vakantievierend Nederland te stimuleren tot vroegboeken. TUI Nederland maakt hiermee een genereus gebaar richting aarzelende vakantiegangers die nu zeker weten dat ze later nog van gedachten mogen veranderen, zonder dat dit kosten met zich meebrengt.

Monique Gerner, Directeur Marketing & Sales van TUI Nederland: “Ik ben er heel trots op dat we naast onze fantastische kortingen ons vakantieproduct simpelweg meer waard hebben gemaakt. Daarmee onderscheiden we ons echt. De klant staat voor ons centraal en met deze gratis garantie bieden wij vakantiegangers een hoop zekerheid”.

Alle bestemmingen
De gratis Vakantie-Omruil-Garantie geldt voor de volgende touroperatormerken uit de TUI-keuken: Arke, Holland International, KidsWorldClub, Sunrise en ROBINSON en luchtvaartmaatschappij ArkeFly. TUI biedt deze klantvriendelijke garantie kosteloos op alle (dus ook verre) bestemmingen. De enige uitzondering vormen reizen waarbij heel moeilijk veranderingen mogelijk zijn, zoals safari’s, cruises en segmentboekingen voor Amerika en Canada. Ook de T-klasse van TAP Air Portugal valt er niet onder.

Ticket-Omruil-Garantie
De TUI-klant mag zelfs zijn losse lijndiensttickets van ArkeFly omruilen. De Ticket-Omruil-Garantie betekent dat je elke via Arkefly.nl geboekte vlucht tot tien weken voor vertrek mag omzetten in een andere beschikbare vlucht.

Zomer
De Vakantie-Omruil-Garantie en Ticket-Omruil-Garantie zijn bedoeld voor komende zomer. De garantie geldt dan ook voor boekingen gemaakt tot en met 31 januari 2012 en met vertrek van 1 april tot en met 31 oktober 2012. Per boeking mag één keer gewijzigd worden. De vakantieganger mag zowel bestemming als data veranderen, maar moet wel komende zomerperiode reizen en de luchthaven van aankomst wijzigen. Bovendien moet het reisgezelschap hetzelfde blijven. De garantie geldt niet voor boekingen die zijn gemaakt voor 12 december 2011.