Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Agence Belle France, verhuur van sfeervolle vakantiehuizen in Frankrijk, lanceert haar nieuwe website op woensdag 21 december aanstaande: www.abfrance.nl.

De website heeft een compleet nieuwe look & feel. De bezoeker kan op een duidelijke en eenvoudige wijze in Franse sfeer een vakantiehuis naar wens zoeken en online boeken. De website is vijftalig: Nederlands, Vlaams, Duits, Engels en Frans.

Nieuw design van de website
Er is gekozen voor een compleet nieuw jasje. Met het nieuwe design en de nieuwe techniek van de website kan Agence Belle France haar klanten nog beter bedienen. Met behulp van een uitgebreide zoeknavigatie kunnen bezoekers ver in het aanbod filteren waardoor zij op detailniveau hun ideale vakantiehuis in Frankrijk kunnen vinden. Een voorbeeld van de zoeknavigatie vindt u op www.abfrance.nl/vakantiehuizen-in-frankrijk.

Agence Belle France is van oorsprong een direct seller. Met haar nieuwe website wordt het aanbod ook op andere reisgerelateerde websites geïntegreerd en gaat Agence Belle France op zoek naar webpartners, agenten en publishers.

Bezoek de nieuwe website
Bezoek vanaf 21 december de nieuwe website. Na het lanceren van de websites zet Agence Belle France speciale acties in. Reisgerelateerde websites, webpartners en agenten kunnen voor meer informatie over een samenwerking contact opnemen. Bezoekers die graag op de hoogte willen worden gehouden van special acties en wetenswaarsdigheden, kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief: www.abfrance.nl/nieuwsbrief

Over Agence Belle France
Agence Belle France is opgericht in 1994 en heeft inmiddels ruim 500 sfeervolle vakantiehuizen in haar aanbod. Het merendeel van de villa’s beschikt over een privé zwembad of ligt dichtbij zee.
De accommodaties variëren van eenvoudige appartementen, rustieke landhuizen, groepsaccommodaties tot zeer luxe villa’s op toplocaties met bijvoorbeeld een privé kok of kinderoppas. Agence Belle France is een zeer servicegericht bedrijf dat haar klanten een advies op maat geeft; immers zijn alle vakantiehuizen persoonlijk bezocht en is er persoonlijk contact met de klant om alle wensen door te spreken. Agence Belle France is lid van de SGR, Stichting Garantiefonds Reisgelden.