Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Vrije tijd is schaars: daar moet je zuinig op zijn. Daarom helpt Europeesche Verzekeringen Nederlanders meer uit hun vrije tijd te halen.

Vanaf 20 december biedt de Europeesche klanten een serie slimme producten en handige diensten, waarmee ze beter voorbereid op weg kunnen gaan. Deze diensten noemt de Europeesche Meer.

Meer genieten
De Europeesche heeft met een aantal vooraanstaande partijen goede afspraken gemaakt. Het resultaat: mooie kortingen voor klanten op producten waarmee ze het hele jaar goed voorbereid op pad kunnen gaan. Bijvoorbeeld korting op een zonnebril op sterkte van Pearle. Als je die meeneemt op reis, kun je in de zon altijd veilig van het uitzicht genieten. Meer is ook een gratis app met medische informatie in zeven talen, UV-werende kleding van Kids2Protect, een ski-outfit van H2O en een beschermhoes voor smartphones of tablets van Sunwebshop.nl.

Meer bieden
Met het aanbod van deze producten en diensten wil de Europeesche meer zijn dan alleen verzekeraar. “We willen er niet alleen achteraf zijn voor onze klanten als er iets mis is gegaan, maar hen ook zoveel mogelijk helpen om vervelende onderbrekingen te voorkomen”, zegt directievoorzitter Gerard ten Brincke. “Alle producten en diensten van Meer dragen bij aan meer vrije tijd voor onze klanten. Op reis raken bijvoorbeeld veel smartphones beschadigd. Onbereikbaar zijn vinden klanten in zo’n geval het meest vervelend. Daarom hebben we gezorgd voor een flinke korting op een waterdichte beschermhoes voor smartphones of tablets.”

Meer krijgen
Op www.meereuropeesche.nl kunnen klanten met een kortlopende of doorlopende verzekering van de Europeesche terecht voor alle informatie over de producten en diensten. Via deze site kunnen ze ook een unieke actiecode aanvragen, waarmee ze het gewenste product kunnen bestellen op de websites van de aanbieders.