Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

In 2013 bestaan de Amsterdamse grachten 400 jaar, zal het hoofdgebouw van het Rijksmuseum worden heropend, viert het Koninklijk Concertgebouworkest en het Concertgebouw hun 125e verjaardag en zullen er nog vele andere bijzondere gebeurtenissen en jubilea plaatsvinden.

Gisteravond is de citymarketing ambitie voor 2013 aangekondigd in Felix Meritis. Tijdens de presentatie is bekend gemaakt dat SER-voorzitter Alexander Rinnooy Kan voorzitter zal zijn van Stichting Amsterdam 2013.

Mede namens het gemeentebestuur van Amsterdam liet Frans van der Avert, Directeur City Marketing Metropool Amsterdam, een voorproefje zien van Amsterdam 2013. Een jaar waarin de rijke Amsterdamse geschiedenis samenkomt met een aaneenschakeling van bijzondere evenementen en gedenkwaardige jubilea.

Onder leiding van Martijn Sanders zijn de mogelijke activiteiten voor het programma voor 2013 geïnventariseerd. De komende maanden zal het programma verder worden uitgewerkt met nog meer activiteiten voor bewoners, bezoekers en bedrijven. Ook de internationale campagne zal in 2013 worden doorontwikkeld. Het jaar 2013 biedt een unieke kans om een bijzonder jaar te vieren, waarin het resultaat van 400 jaar ondernemerschap, creativiteit en diversiteit samenkomt.