Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het skidomein Paradiski (Les Arcs/Peisey Vallandry-la Plagne) en de kabelbaan Vanoise Express, die de drie skistations met elkaar verbindt, werden op zaterdag 17 december vanaf 9 uur 's ochtends geopend.

Op deze dag kunnen skiërs genieten van een winters decor in een gebied met in totaal 425 kilometer aan skipistes. Het team van Paradiski staat klaar om de eerste bezoekers te verwelkomen en zorgt momenteel voor de finishing touch: de pistes worden skiklaar gemaakt, de bewegwijzering wordt gecontroleerd en de skiliften worden onderworpen aan een laatste technische controle.

Voor het zien van de Multimedia News Release, klik hier:
http://multivu.prnewswire.com/mnr/prne/paradiski/52806


Meer dan 70% van het skidomein ligt op een hoogte van meer dan 2000 meter. Dat is de hoogte waarop de weersomstandigheden perfect zijn voor wintersport (deze donderdag wordt er overdag een constante temperatuur van 0degree(s) voorspeld op een hoogte van 1500 meter, 's nachts zal het vriezen).

8 jaar na zijn oprichting ontvangt het skidomein Paradiski - met de drie skistations Les Arcs, Peisey-Vallandry en La Plagne - steeds meer toeristen uit Frankrijk en daarbuiten. Voor het winterseizoen 2011/2012 investeerden de skiliftbedrijven 21,7 miljoen euro in Paradiski voor de bouw en vervanging van de liften, de aankoop van nieuwe sneeuwkanonnen en het herstel van de oude. Vanaf zaterdag 17 december kunnen de vakantiegangers met volle teugen genieten van wintersport.

Vanaf zaterdagochtend 17 december kunnen de kerstvakantiegangers met volle teugen genieten van de wintersport.

Om het skidomein Paradiski live te zien:
http://www.lesarcs.com/webcams

http://www.la-plagne.com/fr/hiver/autres/webcams.html


Paradiski in cijfers : 3 stations, 20 bestemmingen, een hoogteverschil van 1200 naar 3250 meter, 2 skiklaar gemaakte gletsjers op meer dan 3000 meter hoogte, 425 km pistes, 3 snowparks, 3 boardercross, 4 boardergliss, 2 half-pipes, 2 sleepistes, 246 hectare kunstsneeuw, 755 sneeuwkanonnen, 153 km langlauf- en Nordic skipistes, 102.096 bedden.

http://www.paradiski.com