Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Autoverhuurder Avis heeft eerder dit jaar, samen met autoverhuurlabel Budget, verschillende mobiele applicaties voor smartphones ontwikkeld.

Zo maken de Avis en Budget applicaties het mogelijk overal ter wereld een auto te huren en zijn de applicaties inmiddels vele malen gedownload. Vanaf december 2011 zijn ook de Avis Blackberry en Android versies beschikbaar voor mobiel Nederland.

Avis wil het huren van een auto bovenal graag simpel houden; ongeacht de plaats van vertrek of bestemming. De autoverhuurspecialist introduceerde daarom een gratis iPhone app waarmee in drie stappen een auto gehuurd kan worden. Na een succesvolle lancering eerder dit jaar wordt al snel besloten ook een mobiele applicatie te ontwikkelen voor andere telefoons. De nieuwe Avis app voor Blackberry en Android is inmiddels ‘live’ en verkrijgbaar bij verschillende aanbieders.

Naast Avis begeeft ook het verhuurlabel Budget zich met een eigen app op de iPhone markt. „Als één van de grootste autoverhuurders hechten we veel waarde aan mobiliteit”, aldus Erik Groen, Directeur van Avis Nederland. „Het huren van een auto moet vaak last-minute gebeuren en met deze apps maken wij dat overal ter wereld, in 3 minuten, mogelijk. Bovendien zijn al onze Avis en Budget apps ook in het buitenland te gebruiken”.

Voor meer informatie over Avis, Budget en de verschillende apps kunt u terecht op www.avis.nl of op www.budget.nl.  De Avis website komt binnenkort met een speciale mobiele versie waardoor het ook mogelijk wordt alle informatie te raadplegen per telefoon.

Over Avis en Budget
Avis Europe is één van de grootste autoverhuurbedrijven met meer dan 3.800 verhuurvestigingen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Onder het autoverhuurlabel Avis is Avis Europe met meer dan 2.800 vestigingen actief in 109 landen. Voor het autoverhuurlabel Budget zijn dat ruim 1.000 vestigingen in 65 landen. In Nederland hebben Avis en Budget ruim 18 verhuurlocaties op luchthavens en in de belangrijkste steden.