Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Bandon Dunes Golf Resort in Oregon is onlangs door Golf Digest verkozen tot beste golfbestemming van Amerika. Het golfresort kent vier 18 holes banen en vele accommodaties.

Vanaf 13 mei 2012 komt daar nog een vijfde baan bij: de 13 holes par-3 Brandon Preserve.

Ontwerp
De Bandon Preserve is ontworpen door de architecten van Bandon Trails, Bill Coore en Ben Crenshaw. De baan biedt spectaculaire uitzichten over de Pacific vanaf elke hole. Reserveren is nu al mogelijk zodat echte golfliefhebbers als eerste een balletje kunnen slaan op de nieuwe baan.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bandon Dunes Golf Resort probeert zoveel mogelijk te werken op een milieuvriendelijke manier. De netto opbrengsten van Bandon Preserve dragen bij aan het behoud en herstel van het natuurgebied aan de prachtige zuidkust van Oregon. Op en rond het resort zijn meerdere accommodaties en faciliteiten gecreëerd zodat gasten van het mooie duingebied kunnen genieten.


Golf Digest
Golf Digest is één van de grootste golfbladen in Amerika. Naast het veelgelezen magazine is ook de website druk bezocht. Het Bandon Dunes Gold Resort in Oregon is daarom trots op de behaalde eerste plaats. Bij de beoordeling werd er gelet op de kwaliteit van de golfbanen, de hotelaccommodaties en de horecagelegenheden. Ook waren de toegankelijkheid, uitstraling en vriendelijkheid van personeel zwaarwegende criteria om de titel te kunnen winnen.

Over Oregon
Oregon blijft bezoekers verbazen met haar ongerepte Pacific kustlijn, dynamische stadscentra, indrukwekkende natuur, toegankelijke outdoor-activiteiten en Wild West avonturen. De directe vlucht vanaf Amsterdam (Delta/KLM) naar Portland maakt Oregon goed toegankelijk voor de Europese reiziger. Voor meer informatie over Oregon, bezoek www.TravelOregon.com of www.OregonUncovered.com

Hotels in Oregon