Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Vakantiewoningenspecialist NOVASOL en Neckermann Reizen slaan de handen ineen en bundelen hun krachten. Vanaf heden zijn de ruim 29.000 NOVASOL woningen direct bij Neckermann te boeken.

Alle accommodaties zijn zowel online als in een speciaal Neckermann vakantiewoningenmagazine terug te vinden; van gezellige shortbreaks, prachtige zonbestemmingen tot actieve wintersportvakanties.

Vanaf heden gaan reisspecialist Neckermann, onderdeel van Thomas Cook, en de van origine Deense touroperator NOVASOL een samenwerking aan. Dit betekent dat de maar liefst ruim 29.000 vakantiewoningen van NOVASOL ook direct te boeken zijn bij Neckermann. De accommodaties die aan het huidige Neckermann aanbod zijn toegevoegd, bevinden zich verspreid over heel Europa; van Frankrijk, Griekenland en Spanje tot Kroatië, Scandinavië en Tsjechië.

NOVASOL vond in Neckermann die betrouwbare partner met groot bereik, geloofwaardigheid en goede reputatie op de Belgische markt, waarnaar ze op zoek was. Met de plannen ‘uitbreiding’ en ‘vergroten van diversiteit’ bovenaan de Neckermann to-do lijst was een mooie samenwerking vervolgens al snel geboren. „Door onze krachten te bundelen met Neckermann Reizen kunnen we de Belgische consumenten nu nog beter bedienen op het gebied van autovakanties”, aldus Frans Schoon, Algemeen Manager bij NOVASOL. „We zijn bij NOVASOL trots op het feit dat we onze woningen nu ook via deze mooie organisatie kunnen aanbieden”.  

Meer informatie over NOVASOL en het woningenaanbod bij Neckermann is te vinden op de NOVASOL website www.novasol.be of op www.neckermann.be/vakantiewoningen.

Over NOVASOL
De 29.000 individuele vakantiewoningen in 25 Europese landen behoren exclusief tot de NOVASOL groep, onderdeel van Wyndham Exchange and Rentals van Wyndham Worldwide. NOVASOL is daarmee de grootste aanbieder van vakantiewoningen in Europa en heeft accommodaties in o.a. Denemarken, Zweden, Tsjechië, Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije in portefeuille. Het hoofdkantoor van NOVASOL is gevestigd in Kopenhagen. De Benelux wordt aangestuurd vanuit het kantoor in Tilburg, Nederland.