Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Geen sprake van corruptie tijdens het EK.   In een artikel in De Telegraaf van vandaag, 2 januari, wordt gesuggereerd dat het omkopen van lokale autoriteiten noodzakelijk is om hotelbedden in te kunnen kopen in het Oekraïense Kharkov.

  Oranje speelt hier de eerste EK-wedstrijden. In het artikel wordt ook Steven van der Heijden, CEO van TUI Nederland en moederbedrijf van KRAS.NL, aan het woord gelaten. Naast dagcharters biedt de organisatie via KRAS.NL arrangementen met hotelovernachtingen aan. Het grootste reisbedrijf van Nederland herkent zich geheel niet in het door De Telegraaf geschetste beeld.

Steven van der Heijden: “TUI Nederland houdt zich verre van enige vorm van corruptie of anderszins ongeoorloofd gedrag en heeft dit desgevraagd ook aangegeven aan de journalist van De Telegraaf. Wij betreuren het dat onze reactie en ervaringen nauwelijks in het artikel aan bod zijn gekomen. De afspraken die TUI Nederland in samenwerking met moederbedrijf TUI Travel PLC heeft gemaakt met hotels in Kharkov zijn op volstrekt legale wijze tot stand gekomen. TUI Nederland heeft ruim de tijd genomen om zich voor te bereiden op dit evenement en heeft al in een vroeg stadium bedden ingekocht. Er is dan ook geen sprake van een stormloop van onze organisatie op hotelbedden in Kharkov.”

Voldoende capaciteit
Er wordt door TUI gerekend op zo’n drie- tot vierduizend oranjesupporters tijdens de groepsfase van Euro 2012. De organisatie zet tien vliegtuigen in van de eigen luchtvaartmaatschappij ArkeFly. De ingekochte hotels hebben minimaal drie sterren en zijn door KRAS.NL zelf geïnspecteerd. Door de samenwerking met TUI zusterorganisaties uit andere landen, beschikt de organisatie over voldoende hotels en bussen. Daarnaast staat de organisatie in nauw contact met de lokale TUI organisatie in Oekraïne en Polen, voor een vlekkeloos verloop ter plaatse.

Tweedaagse arrangementen én dagcharters
KRAS.NL biedt tweedaagse arrangementen met één overnachting, inclusief vluchten met de eigen airline ArkeFly, alle transfers en reisbegeleiding. Deze tweedaagse arrangementen kunnen met en zonder wedstrijdkaartje worden geboekt. Er wordt volop geboekt; de tweedaagse arrangementen naar de wedstrijd tegen Duitsland zijn zo goed als uitverkocht en de arrangementen naar de wedstrijd tegen Portugal bijna uitverkocht. De arrangementen naar de wedstrijd tegen Denemarken bieden nog plek voor de snelle beslisser.

Daarnaast biedt de organisatie vanaf woensdag 4 januari ook dagcharters voor de wedstrijden tegen Duitsland en Portugal, waarbij op één dag heen en weer wordt gevlogen met ArkeFly. De dagcharters zijn vooral geschikt voor supporters die al over een wedstrijdkaartje beschikken of deze binnenkort krijgen toebedeeld door de KNVB of supportersverenigingen. Meer informatie is terug te vinden op KRAS.NL/euro2012.

Kaart stadions EK EUFA 2012