Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

MSC Cruises introduceert de exclusieve Aurea Suites: genieten van één van de nieuwste verwenbehandelingen, een uitgebreide massage of kom tot rust in de jacuzzi terwijl het schip langs de mooiste plekken vaart

Het bestaat… een vakantie vol welzijn, ontspanning en verwennerij die alleen de allerbeste kuuroorden bieden, maar dan op zee. MSC Cruises introduceert de exclusieve Aurea Suites; een plek waar rust, prachtige zeezichten en een luxueuze sfeer samengaan in één prachtige locatie. Geniet van de nieuwste verwenbehandelingen, een uitgebreide massage of kom tot rust in de jacuzzi terwijl het schip langs de mooiste plekken vaart. Sluit de gordijnen in Spanje, en wordt totaal ontspannen wakker in Frankrijk.

Zeeën van tijd
De zeer luxe Aurea Suites liggen vooraan op het schip, en hebben daardoor niet alleen een panoramisch uitzicht over zee, maar ook directe toegang tot de prachtige spa. Bij de suites is een spa-pakket inclusief, waardoor je onbeperkt kan genieten van de sauna en het Turkse bad, én een heel scala aan wellness behandelingen. Zo bevat het pakket onder meer een Balinese massage, een ontspannende gezichtsbehandeling, privéconsult met de Spa-dokter én een sessie in het solarium.
 
Exotisch paradijsje
De spa aan boord van het schip is geheel in Balinese stijl ingericht. Exotisch hout, natuurlijke stenen en goudkleurige mozaïekjes prikkelen de zintuigen met de weelde van het oosten. Het aanbod massages is indrukwekkend, van Balinese vierhandenmassages, reflexologie en shiatsu tot warme lavastenen, Thaise massage, lymfedrainage, ontgifting, kruiden- en kaarsmassages, maar ook schedelmassages en speciale massages voor koppels. Bovendien is er een gym met gespecialiseerde instructeurs voor yoga, pilates, stretching, aerobics en latino-danslessen. Maar ook volledige make-upsessies en uitgebreide schoonheidsbehandelingen.

De Aurea Suites zijn aanwezig op de MSC Splendida en Fantasia en dit concept is effectief voor alle afvaarten vanaf 6 november 2011 met de MSC Fantasia en 13 november 2011 met de MSC Splendida. Vanaf € 979,- per persoon per week (8 dagen).