Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Steeds meer vakantiegangers vliegen het liefst vanuit de eigen regio naar hun vakantiebestemming. Dat blijkt wel uit het succes van de regionale vluchten van ArkeFly naar het Turkse Antalya vanaf Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport.

Oorspronkelijk zou de airline vanaf 23 april 2012 van start gaan met deze gecombineerde vlucht, maar de eerste regionale vlucht van ArkeFly vindt nu plaats op zaterdag 31 maart 2012.

Door de toenemende vraag naar regionale vluchten heeft de airline besloten om deze vluchten al eerder beschikbaar te maken. Vanaf 31 maart 2012 vliegt ArkeFly iedere woensdag en zaterdag naar Antalya in Turkije. Vanaf 23 april 2012 komt hier nog een derde vlucht bij op maandag. De vakantieganger kan vervolgens het hele zomerseizoen profiteren van alle voordelen van vliegen vanuit de eigen regio: minder reistijd naar de luchthaven en dus weinig tot geen last van files, goedkoop en dichtbij parkeren en de loopafstanden zijn korter. Kortom: een ontspannen manier van reizen.