Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De Niederrhein staat wijd en zijd bekend als een waar fietsersparadijs. Het Nederlands-Duitse toeristische bureau 2-Land bevestigt die faam door in dit gebied een driedaagse fietstocht te organiseren met de naam „Fietsen in het Grenspark Maas-Swalm-Nette“.

Het landschap is overal vlak en ook voor de ongeoefende fietser een waar genot. Fietsers zien sprookjesachtig mooie landschappen aan zich voorbij glijden met knoestige knotwilgen, schier oneindige alleeën, oude watermolens, dromerige uiterwaarden, kleine riviertjes, schuren, kapelletjes en kerken opgetrokken uit rood baksteen evenals kleine meertjes zoals de Hariksee.

De fietstocht in het natuurpark Maas-Swalm-Nette van 2-Land bestaat uit een tweedaags arrangement. Als u in oktober boekt krijgt u een fietsreparatieset en een lunchpakket voor onderweg gratis!

Een van de bezienswaardigheden tijdens deze prachtige fietstocht is de neogotische dom Sankt Michael in Swalmtal. Maar ook het historische dorpshart van Brüggen met zijn mooie burcht is een lust voor het oog. De prachtige burcht herbergt een jacht- en natuurkundemuseum, dat een bezoek meer dan waard is. In Nettetal overnachten de fietsers in familiehotel „Zum Schänzchen“. In datzelfde Nettetal vindt u ook een andere bezienswaardigheid: de Naturschutzhof Sassenfeld.

Ga voor meer informatie naar www.2-LAND.nl; u kunt ook mailen naar of bellen naar telefoonnummer 077-4733055.