Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het is een prachtige dag en je wilt lekker naar buiten. Voor een wandeling, een ommetje of zomaar wat rondstruinen. Maar waar moet je zijn? En hoe kom je er?

De Naar Buiten app van Staatsbosbeheer biedt uitkomst en wijst je de weg naar meer dan 100 natuurgebieden in heel Nederland.

Naast de eerder dit jaar gelanceerde iPhone app is er nu oook een versie voor Android toestellen. De apps zijn gratis te downloaden via de iTunes App Store en de Android Store.

Natuurgebieden
Met de Naar Buiten app zijn de natuurgebieden van Staatsbosbeheer nu nog makkelijker te vinden. Na het kiezen van de gewenste reistijd en startpunt krijg je een overzicht van natuurgebieden in de buurt. Van elk gebied is een korte beschrijving beschikbaar en pictogrammen laten zien wat je er kunt doen. Een druk op de knop brengt je naar de website van Staatsbosbeheer voor meer informatie. De ingebouwde navigatie en routekaart van Google Maps wijzen je de weg naar de ingang van het gebied. Daar helpen een infopaneel, bezoekerscentrum of gemarkeerde wandelroute je verder.

De Naar Buiten app werd in opdracht van Staatsbosbeheer ontwikkeld door internetpartner Evident.

Download de gratis Naar Buiten app voor iPhone of Android via www.staatsbosbeheer.nl/naarbuitenapp