Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Cruisevakanties zijn populairder dan ooit: in vijf jaar tijd is het aantal passagiers verdubbeld.

De keuze is dan ook enorm, er is voor iedereen en voor ieder reisbudget een passende cruisemaatschappij en vaargebied. CRUISE & STYLE helpt om de juiste keuze te maken.

Er zijn immers tal van vragen, bijvoorbeeld over bestemmingen en hoe deze het best te verkennen. Voor een geslaagde en passende vakantie is het belangrijk te weten welk schip aan de persoonlijke wensen beantwoordt, wat voor publiek er aan boord is, hoe het met betalingen zit, hoe de fooien zijn geregeld, of er Wi-Fi is en wat er nu eigenlijk wel en niet inbegrepen is. Zeker voor beginnende cruisers is het niet altijd duidelijk hoe je in de vertrekhaven komt, of de kinderen mee kunnen reizen, of er familiehutten bestaan en of er single hutten zijn. Ook in verband met het reisprogramma duiken er vragen op zoals: hoeveel tijd is er in iedere aanleghaven om de bezienswaardigheden of een museum te bezoeken, is er aan boord een activiteitenprogramma is er animatie voor kinderen?

Van alle reizen roepen cruisevakanties de meeste vragen op en dus is het noodzakelijk dat elke cruisereiziger zich goed informeert via betrouwbare bronnen. Het magazine CRUISE & STYLE, gespecialiseerd in alles wat met zee-, rivier-, jacht-, zeil- & expeditiecruises te maken heeft, staat boordevol handige informatie over cruisevakanties. Mooie foto’s illustreren boeiende, exclusieve reportages over cruisebestemmingen en cruiseschepen inclusief een objectieve beoordeling. Ook de uiteenlopende thema’s in relatie tot cruisereizen en het overzicht van het marktaanbod is bijzonder interessant. Een meerwaarde voor iedere cruisevakantie.

CRUISE & STYLE, het enige cruisemagazine verkrijgbaar in de boekhandel, bestaat precies vijf jaar! Het is de meest handige en betrouwbare gids op weg naar een geslaagde cruisevakantie.

Vanaf dinsdag 10 januari in de boekhandel, 150 pagina’s, € 5,95