Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Van woensdag 11 januari tot en met zondag 15 januari maken bezoekers van de Vakantiebeurs op de stand van Amsterdam Airport Schiphol kans op gratis vliegtickets en Schiphol Smart Parking parkeerprijzen.


Vliegtuigjes en Autosleutel gooien
Door mee te doen aan de spelen op de stand van Amsterdam Airport Schiphol maken bezoekers kans op twee retourtickets naar een bestemming en/of 1 jaar, 1 maand of 1 week gratis Schiphol Smart Parking. Bestemmingen waar de prijswinnaars naar toe gaan zijn Rome met KLM, Barcelona met transavia.com, Glasgow met easyJet, Reykjavik met Icelandair, Miami met Arkefly, Paramaribo met Surinam Airways en Jakarta met Garuda Indonesia. Tijdens de Vakantiebeurs zijn deze bestemmingen ook voor zeer voordelige tarieven te boeken via www.schiphol.nl.

Flyer 'Het begint op Schiphol'
Amsterdam Airport Schiphol heeft de ambitie om Europe's Preferred Airport te zijn en te blijven. Dat betekent dat passagiers er bewust voor kiezen om via Schiphol te reizen. Om bezoekers van de Vakantiebeurs over het brede scala aan faciliteiten van de luchthaven te informeren ontvangen zij de flyer 'Het begint op Schiphol'. Deze flyer bevat vouchers waarmee men kans maakt op een shoptegoed van EUR 250 en een food voucher van EUR 50. Ook zit hierin een kortingsvoucher voor Schiphol Smart Parking.  

Op donderdag 19 januari ontvangen de winnaars per email bericht over de prijs die zij hebben gewonnen.

De Schiphol stand is te vinden in Hal 1, C034.
Op www.youtube.com/schiphol staat een filmpje over de actie van Schiphol op de Vakantiebeurs.