Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Wat gaat de consument belangrijk vinden voor de toekomst? Gastvrijheid wordt het sleutelwoord voor ondernemers in de branche van recreatie en toerisme.

De concurrentieslag om de consument wordt gewonnen door het verschil te maken in prijs en hospitality. Wist u dat er een heuse kortingsgolf op ons af gaat? Wat kunt u daar als ondernemer tegen doen? Beter is het voor recreatieondernemers op zoek te gaan naar inspiratie en innovaties om bezoekers optimaal te bedienen. De consument wordt steeds kritischer en is op zoek naar unieke belevenissen. De kernvraag is dan ook hoe zij hun gasten nog meer kunnen verleiden en verrassen.

Recreatieondernemers kunnen hierop inspelen wanneer zij weten welke trends en behoeften er spelen onder de consumenten. De ondernemer in recreatie en toerisme heeft een natuurlijke drang om elke dag weer optimaal te presteren en is voortdurend op te zoek naar unieke mogelijkheden om een onvergetelijke ervaring te creëren. Wat telt, zijn tevreden gasten en een hogere bezetting. En dat gaat niet vanzelf! Weet u wat er allemaal te koop is en wat de laatste trends zijn?

Trendwatcher & Expert in leisure Hans van Leeuwen, sinds kort ook voorzitter van TourPRess, (de vereniging van toeristisch journalisten en persvoorlichters) geeft op dinsdag 31 januari a.s. tijdens de eerste Recreatie Vakbeurs Venray een lezing. “Wat zijn de consumenten Trends & Topics van 2012?”. Deze eerste Recreatie Vakbeurs Venray vindt plaats op dinsdag 31 januari, woensdag 1 en donderdag 2 februari 2012. De presentatie van Trendwatcher Hans van Leeuwen vindt plaats op dinsdag 31 januari vanaf 15.00 uur in de het auditorium van de Evenementenhal Venray. Alle informatie vindt u op pleisureworld.nl/events.

Alle deelnemers aan de lezing “Wat zijn de consumenten Trends & Topics van 2012?” ontvangen te zijner tijd de Innovatie ToolBox. Deze verzamelbox bestaat uit een selectie van meerdere “unieke attracties” (producten en diensten) met een uitvoerige productomschrijving inclusief een aanvulling voor een hogere gastbelevenis. De Innovatie Toolbox met een selectie van selectie van meerdere unieke “attracties” wordt u aangeboden door Pleisureworld, het grootste onafhankelijke communicatieplatform voor overheid- sport- recreatie- en toerisme.

De Innovatie Toolbox van Pleisureworld biedt direct een compleet overzicht van de meest actuele trends in de markt en maakt inzichtelijk waar het accent op moet liggen voor nieuwe investeringen. Trendwatcher & Expert in leisure Hans van Leeuwen, weet als geen ander wat de nieuwe trends zijn voor het volgend jaar. De Innovatie Toolbox kan vanaf nu door iedereen besteld worden op pleisureworld.nl/toolbox.

Wilt u ook aanwezig zijn bij de lezing “Wat zijn de consumenten Trends & Topics van 2012”? U kunt zich aanmelden via de website pleisureworld.nl/events. Bij voorregistratie via onze website heeft u tevens de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de Recreatie Vakbeurs Venray.