Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nadat tijdens de winterstop van 9 tot en met 27 januari 2012 door de medewerkers en een aantal externe bedrijven het jaarlijks groot onderhoud minutieus heeft plaatsgevonden, is het Tikibad met ingang van 28 januari weer open.


Voor de gasten, die een korte of langere break doorbrengen in een van de Duingalows, en voor de individuele dagbezoeker staat het bekende waterparadijs met veel overdekte waterglijbanen weer ter beschikking.

Informatie over prijzen en openingstijden van het Tikibad, dat zich met trots het grootste glijbanenparadijs van de Benelux mag noemen, is te vinden op www.duinrell.nl/tikibad


Seizoen 2012/2013 op Duinrell
In de voorjaarsvakantie (regio Noord 25 februari – 4 maart, regio Midden/Zuid 18 tot en met 26 februari)  kunnen de vakantiegasten weer rekenen op een uitgebreid entertainmentprogramma.

Afhankelijk van het weer is ook een beperkt aantal attracties geopend.

Vanaf 31 maart aanstaande zijn de buitenattracties in het park weer geopend. Iedereen kan dan ook een ritje maken in de nieuwe familieachtbaan, waarin je over een lengte van 361 meter met een hoogteverschil van 15 meter in vliegende vaart tussen de bomen door scheert. Deze nieuwe achtbaan is, naast de Kikkerachtbaan en de in 2010 geopende Falcon, weer een mooie aanwinst voor het attractiepark.

Bij aanvang van het seizoen worden veertig nieuwe, bijzondere Duingalows; de “Premium XL” in gebruik genomen. De Duingalows met een oppervlakte van ± 100 m², voorzien van alle comfort  inclusief een groot tuinterras, worden op een speciaal daarvoor aangelegd terrein, aan de rand van het park, gebouwd. Bovendien zijn 9 vierpersoons- en 5 zespersoonsDuingalows van deze serie uitgerust met een veranda. Ze werden ontwikkeld naar aanleiding van de wens van vele gasten die tijdens hun vakantie, of break out nog meer luxe op prijsstellen.