Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Worldhotel branding ingezet voor toekomstige groei. Worldhotels, een toonaangevende hotelgroep voor individuele hotels, voegt een nieuw hotel toe aan het in 2011 geïntroduceerde Worldhotel merk, het Worldhotel Grand Winston in Rijswijk.

Het Grand Winston is het eerste Benelux hotel dat zich onder de merknaam Worldhotel gaat profileren. Het afgelopen jaar gingen Worldhotel The Rilano München en Worldhotel The Rilano Hamburg het Grand Winston voor. ‘Het ontwikkelen van een eigen brand is een nieuwe stap in de ontwikkeling van Worldhotels,’ stelt algemeen directeur Worldhotels Robert Hornman. ‘We spelen hiermee in op de vraag van veel individuele hotels die méér assistentie, ondersteuning en diensten willen dan alleen maar meeprofiteren van ons mondiaal reserveringssysteem. Voor een vaste jaarlijkse bijdrage stellen wij vier- en vijfsterren hotels onder de Worldhotel branding in de gelegenheid de concurrentie met de wereldwijde ketens aan te gaan.’ Momenteel heeft Worldhotels 21 aangesloten hotels in de Benelux en 450 wereldwijd.

Worldhotel Grand Winston Den Haag-Rijswijk – vernoemd naar Sir Winston Churchill – ligt centraal tussen Delft en Den Haag en telt 252 kamers, suites en appartementen. De kamers zijn modern ingericht en de luxere kamertypes zijn voorzien van Nespresso© koffiemachines en Rituals© bad- en doucheproducten.

Het strakke design hotel beschikt over zes vergaderzalen en restaurant de Grand Canteen waar chef Bas Vermeijden de scepter zwaait. Voor kleinere groepen staat de exclusieve private dining room LEDS ter beschikking waar men in stijl kan dineren omringd door sfeervolle led verlichting.

Volgens Arjan van Esveld, General Manager van Worldhotel Grand Winston, is deze stap een logische keuze om de toekomstige groeidoelstellingen veilig te stellen: ‘Als individueel hotel is het onmogelijk op te boksen tegen het marketinggeweld van de bekende ketenhotels. Als Worldhotel maken we optimaal gebruik van het mondiale distributienetwerk en reserveringssysteem van Worldhotels maar kunnen toch onze eigen identiteit behouden.’

‘Het Worldhotel Grand Winston is een representatief voorbeeld waar ons Worldhotel brand voor staat,’ aldus Hornman. ‘Het strakke design en het kwaliteits- en serviceniveau passen perfect in de groeiende lijst van Worldhotel vestigingen. Voor ons zijn factoren als kwaliteit, locatie, authenticiteit en ervaringen van gasten vele malen belangrijkere dan standaardisatie van hardware.’
Voor reserveringen en nadere informatie zie www.worldhotels.com. Nadere informatie over Worldhotel Grand Winston vindt men op www.worldhotelgrandwinston.com.