Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Avis Autoverhuur is voor de zesde keer op rij door ruim 210.000 reisprofessionals uitgeroepen tot ‘World’s Leading Business Car Rental Company’.

Professionals uit 160 landen brachten hun stem uit in aanloop naar de uitreiking van de World Travel Awards 2011.

Het is het zesde achtereenvolgende jaar dat Avis de award ontvangt voor uitstekende customer service, business performance, productontwikkeling, innovatie en creativiteit. Al eerder werd Avis door de reiswereld op regionale awarduitreikingen voor de zesde keer verkozen tot ‘North America’s Leading Car Hire’ en voor het vierde achtereenvolgende jaar tot ‘Caribbean’s Leading Car Hire’.

„Deze award is te danken aan het harde werk van alle Avis medewerkers die zich, wereldwijd, iedere dag opnieuw inzetten en gaan voor het hoogst haalbare resultaat. Daarbij staan klantenservice en een contante verhuurservice hoog in het vaandel”, aldus Erik Groen, Managing Director Avis Budget Nederland. „We zijn trots op deze mooie titel en bedanken alle reisprofessionals die in onze betrokkenheid en service blijven geloven”.

De World Travel Awards zijn in 1993 in het leven geroepen om de uitblinkers uit de reis- en toeristische sector te erkennen en onder de aandacht te brengen. 213.000 professionals van over de hele wereld, inclusief reisbureaus, tour operators en andere organisaties uit de reisbranche, brengen hun stem uit. „Het binnenslepen van een World Travel Award betekent erkenning uit de reiswereld”, aldus Graham Cooke, president en oprichter van de World Travel Awards. „Duizenden reisprofessionals wereldwijd geven hun blijk van waardering en daarmee extra vertrouwen aan de consument”. Cooke vervolgt: „ We feliciteren Avis met het winnen van de award én voor het feit dat zij de lat voor klantgerichtheid steeds weer hoog weten te leggen”.

Naast ‘World’s Leading Business Car Company’ komt Avis ook in andere categorieën als winnaar uit de bus, waaronder ‘World's Leading Luxury Car Rental’, ‘North America's Leading Luxury Car Hire’, ‘Europe's Leading Business Car Rental Company’, ‘Middle East's Leading Business Car Rental Company’, ‘Australia's Leading Business Car Hire’ en ‘Africa's Leading Business Car Rental Company’.

Over Avis
Avis Rent A Car System, LLC vormt samen met haar dochterondernemingen één van ’s werelds meest bekende autoverhuurbedrijven; met ongeveer 5.100 locaties in meer dan 165 landen. Avis is toonaangevend op het gebied van innovatie van de autoverhuurindustrie en is één van de grootste merken ter wereld als het gaat om klantgerichtheid. Avis is eigendom van de Avis Budget Group Inc. (NASDAQ: CAR) die het merk overal ter wereld op de kaart heeft gezet.

Voor meer informatie zie www.avis.nl