Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Bungalowverhuurder levert opnieuw beste klantprestatie in branche.Leidschendam/Hilversum, 3 februari 2012 – Landal GreenParks is voor het tweede achtereen-volgende jaar bekroond met een Customer Performance Award voor de beste klantprestatie in de reisbranche.

Dat werd bekend gemaakt in Beeld & Geluid in Hilversum, waar de 2012 Awards werden uitgereikt aan winnaars in diverse sectoren.

Onder de 100 grootste dienstverlenende bedrijven in Nederland wordt onderzoek gedaan door Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen, het in customer analytics gespecialiseerde bureau MIcompany en marktonderzoekbureau MetrixLab. Aan de hand van onderzoeksgegevens van enkele duizenden consumenten bepalen de onderzoekers de winnaars in de sectoren financiële dienstverlening, vervoer, retail, energie, supermarkten, telecom en reizen.
Het onderzoek meet de klantprestaties van dienstverleners op verschillende manieren. Ten eerste kijkt men naar zowel het verleden (klantwaardering) als naar de toekomst (loyaliteitsintenties, aanbeveling aan anderen). Daarnaast worden ook tevredenheid en emoties bij klanten gemeten.

Landal GreenParks won –evenals vorig jaar– in sector Reizen en liet daarmee de andere twee genomineerden Booking.com en Sunweb Vakanties achter zich. Univé leverde volgens de onderzoekers de beste ‘overall’ klantprestatie.

Landal reageerde verheugd op de prolongatie van de titel. “We waren al trots om opnieuw genomineerd te zijn. Om wederom tot beste in de branche te worden uitgeroepen, is een geweldige opsteker, vooral ook voor al onze medewerkers die de hele dag in contact staan met gasten voortdurend kijken waar we onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks, dat recent ook opnieuw werd uitgeroepen in de Top-3 van klantvriendelijkste bedrijven van Nederland.


Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 69 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië met in totaal ca. 11.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

www.landal.nl