Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

EUROPEESCHE VERZEKERINGEN BIEDT GRATIS ANNULERING AAN SCHAATSERS MET STARTBEWIJS

 
Als de Elfstedentocht dit jaar plaatsvindt, kunnen leden van de ‘Vereniging De Friesche Elf Steden’ met een startbewijs de vakantie via hun annuleringsverzekering van de Europeesche gratis annuleren of afbreken.

Als het blijft vriezen en het ijs zo sterk wordt dat de Elfstedentocht na 15 jaar eindelijk weer geschaatst kan worden, dan kunnen schaatsers met startrecht gewoon in Friesland aan de start verschijnen. Als deze schaatsers hun vakantie al geboekt hebben of als ze al op vakantie zijn, vergoedt de verzekering de annuleringskosten. Als zij daarnaast ook een reisverzekering bij de Europeesche hebben afgesloten, dan worden eveneens, na overleg met de Europeesche Hulplijn, de kosten van de terugreis vergoed.

“We hopen allemaal dat de vorst doorzet en de Elfstedentocht eindelijk weer gereden kan worden. Dan willen wij er graag aan bijdragen dat iedereen met een startbewijs de schaatsen onder kan binden. Alle leden van de ‘Vereniging De Friesche Elf Steden’ met een startbewijs hoeven zich daarom geen zorgen te maken als ze op vakantie zijn”, aldus Renate Hilberink, Segment Manager van Europeesche Verzekeringen.

Deze gratis extra verzekering is geldig tot het moment dat officieel bekend wordt gemaakt dat de tocht doorgaat.

Europeesche Verzekeringen is al 90 jaar de specialist bij uitstek voor vrijetijdsverzekeringen. Dankzij haar specialisme kan de Europeesche verzekeringsoplossingen bieden die volledig zijn afgestemd op de wensen en omstandigheden van de doelgroep. Met de verzekeringen van de Europeesche is men verzekerd van een zorgeloze vrije tijd. www.europeesche.nl.