Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Skiën in het voorjaar.  De Tiroler Zugspitz Arena, met als bekendste wintersportdorpen Ehrwald, Lermoos, Berwang, Bichlbach en Biberwier, heeft speciaal voor de wintersportliefhebbers die graag in het voorjaar skiën aantrekkelijke all-in aanbieden en kortingen.

Vanaf 10 maart gelden aantrekkelijke tarieven voor accommodatie en skipassen. De zogenoemde actieweken ‘Zonneski-weken’ lopen tot het einde van het winterseizoen.

Skiën in de lente voor weinig geld. Dat kan tijdens de ‘Zonneski-weken’ in de zeven skigebieden van de Tiroler Zugspitz Arena, goed voor bijna 150 km pistes met 55 liften. Een weekarrangement met verblijf in een viersterrenhotel op basis van halfpension inclusief skipas is al te boeken voor € 640,- per persoon. Kinderen betalen € 270,-.

Gasten krijgen tijdens de Zonneski-weken, met de gastenkaart van de Tiroler Zugspitz Arena, 25% korting op een losse skipas (vanaf 3 dagen).

Perfect voor families
De gemoedelijke en overzichtelijke skigebieden in de dorpen Ehrwald (‘Ehrwalder Alm’ en ‘Wetterstein’), Biberwier (‘Marienberg’) en Berwang/Bichlbach (‘Skischaukel Berwang’) zijn perfect voor families en gemoedelijke skiërs. Hier tref je hoofdzakelijk brede blauwe en rode pistes aan. De gevorderde wintersporter komt in de Tiroler Zugspitz Arena vooral aan z’n trekken op de ‘Grubigstein’ in Lermoos of in het gletsjerskigebied ‘Zugspitzplatt’

Skipas zonder grenzen
De Top Snow Card biedt niet alleen toegang tot de pistes in de Tiroler Zugspitz Arena, ook de nabijgelegen skigebieden in het Duitse Mittenwald en Garmisch-Partenkirchen zijn met de dezelfde Keycard toegankelijk. De pas is geldig voor in totaal 108 liften en biedt de keuze uit 234 km skipistes.

De Tiroler Zugspitz Arena ligt aan de Oostenrijkse zijde van de Zugspitze. Het gebeid bestaat uit de acht plaatsjes Ehrwald, Lermoos, Berwang, Bichlbach, Biberwier, Heiterwang, Lähn-Wengle en Namlos. De regio ligt dicht bij de Duitse grens en kan dus tolvrij worden aangereden.

Consumenten vinden meer informatie over de Tiroler Zugspitz Arena bij: Tourismusregion Tiroler Zugspitz Arena, tel. 00 43 5673 20 000, fax 00 43 5673 20 000-210, email: of via de website www.zugspitzarena.com.