Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Alle hotels van Bilderberg hebben ook dit jaar het Green Key certificaat ontvangen.

Gistermiddag kregen de General Managers en MVO coördinatoren tijdens een feestelijke bijeenkomst in het congrescentrum Papendal in Arnhem het officiële Green Key certificaat uitgereikt. Green Key is een internationaal erkend duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche.

Een bedrijf met een Green Key keurmerk voert een verantwoord duurzaamheidsbeleid en doet meer aan het milieu dan de wet en regelgeving van haar verlangt. Het beleid is consequent en overal in de organisatie toepasbaar. De milieuprestaties worden voortdurend verbeterd en er wordt getracht blijvend zuinig en bewust om te gaan met het milieu. Binnen Bilderberg komt dit onder andere tot uiting in het gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, LED-verlichting en het actief scheiden van afval om het milieu zo min mogelijk te belasten en het energieverbruik zo veel mogelijk terug te dringen.

Dries van der Vossen, Algemeen Directeur bij Bilderberg: “Bilderberg streeft er naar om voorop te lopen op het terrein van maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen Nederland. Mede doordat de normering aanzienlijk verzwaard is voor 2011 en 2012, zijn we nu extra trots dat alle hotels wederom het duurzaamheidskeurmerk Green Key hebben behaald.”

Meer informatie over Green Key kunt u vinden op www.bilderberg.nl/bewust

Over Bilderberg
Bilderberg beschikt over 19 hotels in het vier- en vijfsterren segment, 221 vergaderzalen en 1.869 hotelkamers. Bij Bilderberg werken ruim 1.400 medewerkers. Meer informatie: www.bilderberg.nl.