Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Stemronde publieksprijzen gestart.   Landal GreenParks is door reisbeoordelingssite Zoover.nl in twee categorieën genomineerd voor een Zoover Award: Vakantie bungalowpark en Vakantiesite.

Vorig jaar werd Landal onderscheiden met drie Zoover Awards; ‘Beste aanbieder vakantie- en bungalowparken’, ‘Favoriete aanbieder vakantie- en bungalowparken’ en ‘Favoriete vakantiesite’.

De Zoover Awards, die dit jaar voor de vierde keer worden uitgereikt in 25 categorieën, zijn dé publieksprijzen voor reizend Nederland. In elke categorie kunnen twee Awards worden gewonnen. Het bedrijf met de meeste stemmen krijgt de titel ‘favoriete’, dat met de beste score ontvangt de titel ‘beste’ in haar categorie. Tot 8 april a.s. kan gestemd worden op www.zooverawards.nl.

“We zijn enorm benieuwd hoe de consument dit jaar gaat stemmen en hoe men ons product en dienstverlening beoordeelt. Op het gebied van gastenwaardering is dit de belangrijkste prijs die er is, dus de komende weken worden bijzonder spannend!” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

De uitvoering van de online verkiezing voor de reisbranche is in handen van Q&A Research (bekend van o.a. de Thuiswinkel Awards en Retail jaarprijs). De uiteindelijke winnaars van de Zoover Awards 2012 worden op 18 of 19 april bekend gemaakt.

Vorige maand won Landal voor het tweede achtereenvolgende jaar de Customer Performance Award en eind vorig jaar behaalde het bedrijf opnieuw een top 3 notering bij de verkiezing van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. Kids Vakantiegids en Zoover Vakantiebeoordelingen hebben in januari van dit jaar zeven buitenlandse parken van Landal beoordeeld met het Kids WintersportTip! Keurmerk.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 69 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië met in totaal ca. 11.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

www.landal.nl