Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nu beschikbaar voor alle reisagenten:  Amadeus, een toonaangevende leverancier van geavanceerde technologische oplossingen en transactieprocessen voor de wereldwijde reis- en toerisme-industrie, introduceert Amadeus Offers – een unieke oplossing........

voor het vereenvoudigen en automatiseren van het proces dat alternatieven voor een reis voorstelt. Alle reisagenten in de Benelux kunnen Amadeus Offers gratis uitproberen van eind februari tot en met eind maart.


Het beheer van activiteiten die voorafgaan aan een boeking neemt ongeveer de helft van de dagelijkse werklast van een reisbureau in. Tot op heden was er echter geen geschikte tool om deze complexe en essentiële fase van het reserveringsproces te vergemakkelijken.
 

Amadeus Offers is een innovatieve, multi-channel oplossing die ervoor zorgt dat pre-boekingsactiviteiten beheerd kunnen worden door het opslaan van reisdata op één locatie, met de mogelijkheid om voorgestelde reisdetails uit te wisselen met reizigers via e-mail.
 

Amadeus is het eerste wereldwijde distributiesysteem dat reisprofessionals voorziet van een dergelijke uitgebreide beheeroplossing, van de behandeling van reisvoorstellen in de pre-boekingsfase tot het aanbieden van alternatieve reismogelijkheden na vertrek. Door gebruik te maken van geautomatiseerde processen vervangt Amadeus Offers tijdrovende omwegen, hetgeen een indrukwekkende productiviteitstoename oplevert waarbij de gemiddelde bestede tijd aan het beheer van een reis wordt teruggedrongen met maar liefst 60%.
 

Met behulp van de bestaande boekingsflow, worden reisoffertes opgeslagen in dezelfde passenger name record als de reisroute, waardoor in één oogopslag de opties van een reiziger worden getoond. Voorstellen kunnen snel en eenvoudig worden uitgewisseld via vooraf opgemaakte e-mails met behulp van Offer Notice, waarmee duidelijke informatie voor de besluitvorming wordt verstrekt.
 

De prijzen en beschikbaarheid kunnen worden ververst, zodat ze up-to-date blijven en indien geselecteerd, het aanbod in een enkele handeling snel teruggevonden en bevestigd kan worden in een boeking.
 

Jan Van Steen, General Manager Omnia Travel over het nieuwe product: “We hebben Amadeus Offers de afgelopen paar maanden enthousiast uitgeprobeerd, en het heeft onze verwachtingen nu al overtroffen. Het levert een aanzienlijke tijdsbesparing op en opent nieuwe zakelijke mogelijkheden op het gebied van pre-boekingsactiviteiten. Een zeer belangrijk pluspunt is de echte toegevoegde waarde die we onze klanten nu kunnen bieden.”

Amadeus is een vooraanstaande transactieprocessor en leverancier van geavanceerde technologische oplossingen voor de wereldwijde reis- en toerisme-industrie.

Tot de klanten van Amadeus behoren aanbieders van reizen (o.a. luchtvaartmaatschappijen, hotels, autoverhuurbedrijven, spoorwegmaatschappijen, ferrymaatschappijen, enz), verkopers van reizen (reisbureaus en websites) en afnemers van reizen (bedrijven en individuele reizigers).

Amadeus opereert onder een transactie-gebaseerd business model en verwerkte meer dan 850 miljoen factureerbare transacties in 2010.  

Amadeus heeft kantoren in Madrid (hoofdkantoor en marketing), Nice (ontwikkeling) en Erding in Duitsland (Operations - centrum voor gegevensverwerking) en regionale kantoren in Miami, Buenos Aires, Bangkok en Dubai. Op marktniveau onderhoudt Amadeus, via 73 lokale Amadeus Commercial Organisation.
 

Amadeus is genoteerd aan de effectenbeurzen van Madrid, Barcelona, Bilbao en Valencia en handelt onder het symbool “AMS.MC”. Het bedrijf heeft over het jaar dat eindigde op 31 december 2010 een omzet van EUR 2.683 miljoen en een EBITDA van EUR 1.015 miljoen gerapporteerd. De Amadeus groep heeft ca. 10.000 mensen in dienst, die 123 nationaliteiten vertegenwoordigen, op de centrale kantoren.

Voor meer informatie over Amadeus: www.benelux.amadeus.com.

Voor Amadeus Investor Relations centre, surf naar: www.investors.amadeus.com.