Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Start toeristenseizoen Amsterdam begint met een preview bij het nieuw te starten ambachten-ondernemerscentrum van Rederij Lovers.

Bezoekers aan Amsterdam kunnen in een keer alles onder een dak aanschouwen.  Op 1 maart aanstaande stelt Rederij Lovers de media en haar relaties in de gelegenheid om een preview te nemen in haar nieuw te openen creatieve en oude ambachten- ondernemerscentrum. Vanaf 11.00 uur kan men de gehele dag alvast ervaren wat Rederij Lovers, behalve het varen, nog meer te bieden heeft aan de toeristische bezoeker van Amsterdam. Op de rondvaart route, schuin tegenover de Passagiersterminal (PTA) heeft Rederij Lovers de laatste maanden stevig gewerkt aan de realisatie van een uniek concept te weten, een ambachtencentrum waar 12 oude en creatieve ambachten 7 dagen per week, het hele toeristenseizoen door, hun vakmanschap zullen tonen. Een uniek concept omdat nergens in Nederland zoveel ambachtslieden onder een dak aan het werk zijn: Klompenmaker, kaasmaker, glasblazer, edelsmid, diamantenslijper, mandenmaker, palingroker, olieverfschilder, Delfts blauw schilder, touwslager, fuikenmaker, sigarenroller, leerbewerker, allemaal ambachten die ooit zo belangrijk waren voor onze economie. En nu weer opnieuw van belang worden door de jaarlijkse groei van het toerisme en de behoefte aan de uitbreiding van professionele toeristische attracties in onze hoofdstad.

Deze ambachten gaat Rederij Lovers in haar ambachtencentrum weer nieuw leven inblazen. Een bezoek aan dit centrum is voor de toerist en reisorganisatie praktisch en handig ook, omdat de toerist niet meer buiten de hoofdstad op zoek moet naar een enkele kaasboerderij of klompenmakerij. Het ambachtencentrum ligt op de rondvaarroute aan het Zouthaventje schuin tegenover de Passagiersterminal en is zeer goed bereikbaar voor touringcars die daarmee de verkeersdrukte op de binnenstad kunnen ontlasten.

Openingstijden: vanaf 22 maart, dagelijks van 10 uur- 18 uur

Adres: Piet Heinkade 4-6-8
1019 BR Amsterdam
020-8110381
 

www.loverscompany.nl