Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Mondial Assistance vernieuwt Globetrotter Verzekering. Voor wereldreizigers en mensen die langere tijd studeren of werken in het buitenland is een standaard reisverzekering niet voldoende.

Vaak bieden doorlopende reisverzekeringen een lagere dekking en sluiten werk of studie zelfs uit. Ook kunnen basisverzekeringen in enkele gevallen niet worden aangehouden bij een langer verblijf in het buitenland. De vernieuwde Globetrotter Verzekering is volledig afgestemd op de risico’s die reizigers kunnen lopen tijdens hun lange verblijf in het buitenland. Naast het reizen is ook (vrijwilligers)werk en studeren in het buitenland standaard meeverzekerd.

Het verschilt of iemand een jaar gaat studeren in Barcelona, gaat werken in Afrika of een rondreis maakt door Amerika. Mondial Assistance heeft de Globetrotter Verzekering (voorheen Globetrotter Reisverzekering) daarom vernieuwd met meer keuzemogelijkheden. Door de flexibele opbouw is het mogelijk om de verzekering precies op maat samen te stellen. Zoals de keuze om de medische kosten aanvullend of volledig te verzekeren, zodat een reiziger zonder Nederlandse basisverzekering toch goed verzekerd is. Zelfs risicovolle werkzaamheden en gevaarlijke sporten kunnen tegen een toeslag met een gerust hart worden beoefend. Daarnaast zijn er innovatieve gratis diensten zoals Geld Service en Persoonlijk Reisassistent die kunnen worden ingeschakeld.

Geldservice en een Persoonlijke Reisassistent
Geldservice is een gratis dienst die onderdeel uitmaakt van de Bagagedekking. Bij bijvoorbeeld verlies of beschadiging van een bankpas kan Mondial Assistance tijdelijk een bedrag beschikbaar stellen om het verblijf voort te zetten. De Persoonlijke Reisassistent kan 24/7 worden ingeschakeld voor advies over bijvoorbeeld blokkering van een pinpas, medische zaken of het omboeken van vliegtickets.

Vernieuwde Globetrotter Verzekering in het kort:
* Voor iedereen die lang op reis gaat, voor vakantie, studie, stage & (vrijwilligers)werk
* De Globetrotter Verzekering is flexibel, zelf samen te stellen
* Bagagedekkingen tussen € 1.000 en € 5.000
* Unieke Geldservice die 24/7 bereikbaar is en geld voor kan schieten
* Werk met verhoogd risico is tegen een toeslag mee te verzekeren
* Indien de Nederlandse basisverzekering niet aangehouden kan worden, kan de Globetrotter Verzekering de medische kosten volledig dekken

De vernieuwde Globetrotter Verzekering is de eerste Mondial Assistance verzekering waarop de nieuwe voorwaarden van toepassing zijn; ontdaan van ingewikkelde juridische formuleringen en in begrijpelijke taal geschreven. Ook is de nieuwe website www.globetrotterservice.nl gelanceerd. Hier vinden bezoekers handige informatie over reizen in het buitenland, populaire bestemmingen en reistips. En kan de Globetrotter Verzekering worden afgesloten.

Mondial Assistance: elke twee seconden ergens ter wereld een hulpaanvraag
De Mondial Assistance Group, internationaal marktleider in hulpverlening en reisverzekeringen, telt meer dan 10.000 werknemers, die samen meer dan 40 talen spreken. Ze werken over de hele wereld met een netwerk van 400.000 dienstverleners en 180 correspondenten. 250 miljoen mensen (4% van de totale wereldpopulatie) maakt gebruik van de services die Mondial Assistance Group aanbiedt op alle vijf de continenten. Mondial Assistance is een onderdeel van de Allianz Group. Kijk voor meer informatie op www.mondial-assistance.nl of www.globetrotterservice.nl