Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Op 14 maart 2012 is het exact vier jaar geleden dat Koningin Beatrix samen met Henri Remmers, initiatiefnemer van CORPUS, de eerste ‘reis door de mens’ startte. Om de vierde verjaardag te vieren is de periode van 13 t/m 18 maart 2012 een ‘Vier Feest Week’!

Vier succesvolle jaren.  CORPUS is na vier jaar nog steeds uniek in de wereld en is dé attractie van het menselijk lichaam. Het opvallende gebouw van de zittende mensfiguur is zowel nationaal als internationaal een bekend beeld. De ‘reis door de mens’ laat op een unieke manier zien hoe het lichaam werkt en hoe belangrijk het is om veel te bewegen, verantwoord te eten en gezond te leven. Het CORPUS Congress Centre huisvest honderden zakelijke en particuliere evenementen per jaar. CORPUS ontvangt jaarlijks ruim 225.000 bezoekers en zal na de zomer de miljoenste bezoeker ontvangen. Medio dit jaar zal het naastgelegen en op initiatief van CORPUS gebouwde Hilton Garden Inn Leiden de deuren openen.

‘Vier Feest Week’
Om het vierjarig bestaan te vieren geldt een speciaal verjaardagtarief in de ‘Vier Feest Week’. Mensen die CORPUS in de ‘Vier Feest Week’ bezoeken, betalen maar € 40,- voor 4 personen! Daarnaast deelt CORPUS in de ‘Vier Feest Week’ gezonde traktaties en kortingsbonnen uit in Leiden en omgeving. Op Twitter zullen verschillende acties zijn waarbij vrijkaarten gewonnen kunnen worden.

Een overzicht van de activiteiten in de ‘Vier Feest Week’ is te vinden op www.corpusexperience.nl/vierfeestweek.