Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nederland kanshebber voor driedaagse wereldconferentie in 2013. De internationale collectie van ‘s werelds beste hotels en gourmetrestaurants aangesloten bij Relais & Chateaux heeft zich voor de eerste keer in ons land gepresenteerd.

Dat gebeurde gisteren tijdens een ontvangst in Restaurant Hotel Savelberg in Voorburg, één van de zes Nederlandse leden. Met de presentatie wil de Nederlandse delegatie haar kansen om de wereldconferentie van Relais & Chateaux in 2013 te organiseren kracht bij zetten.

Delegaties uit 13 landen met in totaal 102 individuele hotels presenteerden zich aan zakelijke en particuliere relaties van de Nederlandse leden van Relais & Chateaux.
“Het is de eerste keer dat zo’n grote vertegenwoordiging van internationale tophotels en restaurants ons land aandoet. Nederland is een steeds belangrijker markt voor onze buitenlandse Relais & Chateaux hotels en restaurants. Het is onze ambitie om in de komende jaren naar tien leden te groeien. Vandaar ook onze inspanningen om in november2013 de Internationale conferentie in Den Haag te laten plaatsvinden,” aldus Johan Agricola, Benelux-voorzitter van Relais & Chateaux.

De Nederlandse leden van Relais & Chateaux bestaan behalve Restaurant Hotel Savelberg (Voorburg) uit Librije’s Hotel (Zwolle), Manoir-Restaurant Inter Scaldes (Kruiningen), Kasteel Engelenburg (Brummen), Hotel Landgoed Het Roode Koper (Leuvenum) en De Lindenhof Restaurant met Suites (Giethoorn).

Over Relais & Chateaux

Relais & Chateaux is een exclusieve collectie van 500 van de beste hotels en gourmet restaurants in 60 landen. Opgericht in Frankrijk in 1954 stelt Relais & Chateaux zich tot doel haar unieke Art de Vivre wereldwijd uit te dragen, door bijzondere locaties met een uniek eigen karakter te selecteren. Daarnaast is Relais & Chateaux een familie van hoteliers en meesterkoks vanuit de gehele wereld, die een passie en een persoonlijk commitment delen om hun gasten bijzondere momenten te laten beleven. Kiezen voor Relais & Chateaux is een onvergetelijke ervaring voor de zintuigen. Van de wijngaarden in Napa Valley tot de stranden van Bali, van de olijfbomen in de Provence tot de lodges in Zuid-Afrika, biedt Relais & Chateaux de gelegenheid om de Route du Bonheur te volgen en een bijzondere locatie te ontdekken te midden van een veelheid aan bestemmingen.
Het motto van Relais & Chateaux weerspiegelt de ambitie: All Around the World, Unique in the World.