Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het Haagse Bel Air Hotel, in samenwerking met organisatoren Margaret Krill en Norbert Clavaux, start per 1 april 2012 met Bel Air Concerts; een serie kamermuziekconcerten op de zondagochtend.

Na afloop wordt een brunch geserveerd. Bel Air Concerts gaat op zondag 1 april om 11:00 uur in première met een optreden van fluitiste Marieke Schneemann en leden van het Rubens Strijkkwartet.

Den Haag en Bel Air hebben al 40 jaar een rijke historie als het gaat om muziek, zo bivakkeerden veel van de artiesten van North Sea Jazz en The Hague Jazz in het hotel en waren Abba, George Benson en Wynton Marsalis er al eens te gast. De Embassy Jazz Bar is hiervan een afspiegeling; hier vieren artiesten nog altijd vaak hun eigen persoonlijke afterparty.

1 april: fluitiste Marieke Schneemann en leden van het Rubens Strijkkwartet
Bel Air Hotel, in samenwerking met organisatoren Margaret Krill en Norbert Clavaux, start deze lente met een serie kamermuziekconcerten op de zondagochtend gevolgd door een heerlijke brunch. Bel Air Concerts gaat op zondag 1 april om 11:00 uur in première met een optreden van fluitiste Marieke Schneemann en leden van het Rubens Strijkkwartet. Zij spelen samen sprankelende fluitkwartetten van Mozart.

Den Haag muziekstad
De grote Congreszaal van Bel Air Hotel vormt het platform van Bel Air Concerts. “Wij willen Den Haag graag ondersteunen zich te positioneren als muziekstad. We hebben daartoe de komende maanden een fantastisch programma met jonge getalenteerde musici samengesteld. De muzikanten geven een toelichting op de stukken en na afloop is er een meet & greet in de concertzaal", aldus Stephan van der Meulen, General Manager van het prestigieuze Haagse hotel. “De zaal is informeel ingericht, dat bevordert een persoonlijke, intieme sfeer. Het publiek leeft volledig mee met de muzikanten. Om de zondagochtend af te maken, is er na het concert een brunch in ons Restaurant Purple”, voegt Van der Meulen toe.

Programma
1 april 2012   :           Marieke Schneemann en leden van het Rubens Strijkkwartet
6 mei 2012    :           Duo Bilitis: Eva Tebbe en Ekaterina Leventhal
10 juni 2012  :           Shuann Chai en Cecilia Bernardini
10:45 uur       :           Toegang tot concertzaal A1
11:00 uur       :           Aanvang concert
12:15 uur       :           Brunch
Kosten €35,00 per persoon, inclusief brunch | €17,50 per persoon, alleen concert
Kaarten zijn vanaf maandag 5 maart beschikbaar via ww.belairhotel.nl of via de balie van Bel Air Hotel
www.belairhotel.nl/belairconcerts


Over Bel Air
Bel Air Hotel Den Haag ligt in het mooie Statenkwartier naast het Catshuis, Gemeentemuseum en World Forum, met eenvoudige toegang tot de binnenstad van Den Haag en het Scheveningse strand. Het hotel beschikt over 20 vergader- en conferentiefaciliteiten voor groepen van 8 tot 500 personen, 313 hotelkamers, waarvan 27 Executive Business Suites en 8 Appartementen, trendy Restaurant Purple, authentieke Embassy Jazz Bar, Lounge Bar, Fitness en privé parkeergelegenheden. Op een steenworp afstand liggen vele Haagse bezienswaardigheden en  winkelstraten.  Schiphol en Rotterdam/The Hague airport zijn snel en gemakkelijk bereikbaar. Zie voor meer informatie www.belairhotel.nl.