Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Belambra breidt uit met nieuwe vakantieclub. Belambra, marktleider in Franse vakantieclubs, voegt een nieuwe club aan haar aanbod toe. De “Riviera Beach Club” opent in april 2012 de deuren aan de Zuid-Franse kust.

Met deze uitbreiding komt het totaal aantal vakantieclubs van Belambra op 58.

De nieuwe vakantieclub is gelegen in een 8 hectare groot park, aan het strand van het Presqu’île de Giens aan de Middellandse Zee. De Riviera Beach Club is naast 148 verblijven, een zwembad, een strandbar en een restaurant ook voorzien van alle faciliteiten die Belambra kenmerken, waaronder animaties en kids clubs voor kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 17 jaar.

Net als in negen andere Belambra clubs, gaan in de Riviera Beach Club fitnesscoaches van Les Mills™ aan de slag. Deze wereldleider in fitnesslessen zal in de vakantieclubs sessies BodyCombat™, BodyBalance™, BodyVive™ en Sh’Bam™ verzorgen.

Renovaties
Acht van de Belambra vakantieclubs worden momenteel gerenoveerd om in het zomerseizoen weer volledig operationeel te zijn. De clubs die in een nieuw jasje worden gestoken zijn: “Presqu’île du Ponant” in la Grande Motte, ”Les Portes de l’Océan” in Guidel, “Les Estagnots” in Hossegor-Seignosse, “La Bergerie” in Colle-sur-Loup, “Les chênesverts” in St Raphaël, ”Pignada” in Soustons Plage, “Lou Castel” in Casteljau en “Les Vans” in Chambonas.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE EN RESERVERINGEN OP www.belambra.nl