Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

SurfBenelux is klaar voor 2012 met een nieuw seizoen en een serie evenementen. Het golfsurfen is de laatste jaren enorm gegroeid en kan misschien wel worden gezien als één van de snelst groeiende watersporten.

SurfBenelux wil iedereen laten mee genieten van hun golfsurf evenementen en hebben daarom een compleet vernieuwde website met nieuwe mogelijkheden opgezet! Deze website gaat 29 februari online. Dit seizoen staan drie wedstrijden gepland. De wedstrijd O'Neill jackpot in Scheveningen vindt plaats van 6 t/m 21 oktober 2012.
 
O'Neill
O'Neill is één van de bekendste merken in de surfsport en zien talentvolle surfers graag groeien naar een hoger niveau. Daarom worden de evenementen van SurfBenelux in 2012 mede mogelijk gemaakt door O'Neill en kunnen de deelnemers weer strijden om de O'Neill Jackpot. Voor deze evenementen wordt gebruikt gemaakt van een wildcardlijst. De wildcard-deelnemers hebben van 29 februari tot 1 april de tijd om zich via de website aan te melden. Als surfers niet op deze wildcardlijst staan en toch graag mee willen doen, dan kunnen zij zich ook gewoon aanmelden. Ze komen dan op een wachtlijst en krijgen bericht als ze kunnen deelnemen.
 
De evenementen van SurfBenelux zijn een opstap voor getalenteerde deelnemers naar het Europese en Wereld surfniveau. Om die reden biedt SurfBenelux, in samenwerking met RedBull, ook een trainingsreis aan voor een selectie surfers. Tijdens deze trainingsreis trainen de geselecteerde surfers met een pro RedBull atleet.
 
Meer informatie op: www.surfbenelux.com