Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Vandaag is een samenwerkingsovereenkomst tussen VVV Nederland en Floriade 2012 ondertekend door Paul Beck, Algemeen Directeur van Floriade 2012 en Kees van Wijk, algemeen directeur van VVV Nederland.

De samenwerkingsovereenkomst houdt in dat VVV één van de landelijke promotiepartners is van de Floriade.

Zo is er op dit moment een kortingsactie met de VVV Cadeaubon en zullen alle VVV's in Nederland de Floriade actief gaan promoten. En vanaf vandaag verkopen alle VVV vestigingen tickets voor de Floriade.

"Floriade 2012 is als publiekstrekker dit jaar van groot belang voor de vrijetijdseconomie in Nederland. Daarom verbinden we graag ons VVV merk, dat door consumenten als één van de meest bekende en klantgerichte merken van Nederland wordt gewaardeerd, aan dit beeldbepalende evenement. Om er zo aan bij te dragen dat Floriade 2012 een groot succes wordt." aldus Kees van Wijk.

Paul Beck, Algemeen Directeur van de Floriade: "We zijn erg blij met de VVV als partner. Nog steeds weten duizenden toeristen de weg in Nederland te vinden dankzij de VVV's. Dat wij als Floriade daar nu prominent aanwezig zijn toont aan dat de Floriade dit jaar één van de belangrijkste evenementen van Nederland zal zijn".