Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Reis- en evenementenorganisatie ATP Event Experts en transavia.com hebben vandaag een overeenkomst gesloten voor het vervoer van bedrijfsleven en supporters naar de Olympische Spelen in Londen.

Het betreft chartervluchten tussen Amsterdam en Londen Stansted, die plaats zullen vinden tussen 27 juli en 11 augustus 2012. ATP Event Experts is door NOC*NSF aangesteld als Official Ticket & Travel Agent.  

Om een zo compleet en flexibel mogelijk aanbod te realiseren voor een ieder die naar de Olympische Spelen reist, kiest ATP Event Experts voor een combinatie van lijndienst- en chartervluchten. In een eerder stadium werd voor lijndienstvluchten al een overeenkomst gesloten met KLM, waarmee een jarenlange samenwerking rondom de Spelen wordt voortgezet. De chartervluchten met transavia.com worden met name in de vroege ochtend en late avond uitgevoerd om Nederlanders zoveel mogelijk tijd in Londen te gunnen. Exacte vluchttijden zijn nog niet bekend.

“Het is een bevestiging van onze uitstekende relatie met ATP dat wij ook voor dit project met elkaar gaan samenwerken”, verklaart Bram Gräber, Algemeen Directeur van transavia.com direct na de ondertekening van de overeenkomst met ATP Event Experts. Namens ATP voegde Divisional Managing Director Willem Starink toe: “Met KLM, haar groepspartner Cityjet en transavia.com creëren wij een uitstekend pakket aan vervoersmogelijkheden naar Londen, waarbij de klant een uitgebreide keuze wordt geboden.”