Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Spaans leren op vakantie. Altijd al Spaans willen leren, maar geen zin in een lange of saaie cursus? Baobab Reizen combineert deze zomer een rondreis in authentiek Spanje met praktische taallessen van ervaren docenten.

Tijdens deze nieuwe reizen word je helemaal ondergedompeld in Spanje. Zo leer je niet alleen Spaans spreken, ook maak je kennis met de Spaanse cultuur en levensstijl, de Spaanse keuken en de geschiedenis. De rondreis voert langs alle hoogtepunten van Madrid en midden-Spanje, waaronder liefst zes bezienswaardigheden van de UNESCO Werelderfgoedlijst. Onderweg is er veel gelegenheid om met de lokale bevolking te spreken en de taal direct in de praktijk te oefenen.  

Baobab Reizen maakt komende zomer zes keer de 11-daagse Talenreis Spanje, de eerste vertrekt 8 mei a.s. Circa een maand voor vertrek ontvangen alle deelnemers een lesboek met basisbeginselen van het Spaans. Tijdens de gehele reis is een docent aanwezig. Deze geeft zes groepslessen en één privéles in de ochtend. ’s Middags staat de docent de deelnemers bij wanneer zij het Spaanse in de praktijk brengen. Daarnaast is er een aparte reisbegeleider.  

Onderweg is er veel aandacht voor cultuur en het authentieke Spaanse leven. Er wordt overnacht in kleinschalige, lokale hotels. Centraal Spanje is rijk aan cultuur en historie. De reis voert onder meer langs de levendige universiteitsstad Salamanca, het Yuso klooster, de voormalige hoofdstad Valladolid, de om Moorse invloeden befaamde stad Cáceres, de ommuurde stad Avilla en de bruisende Spaanse hoofdstad Madrid.  

Meer informatie over de talenreizen vind je op www.baobab.nl/themareizen/talenreis-spanje.
Het complete reisaanbod van Baobab Reizen voor 2012 telt meer dan 90 verschillende reisroutes. Behalve veel keus in bestemmingen, biedt Baobab Reizen rondreizen voor verschillende doelgroepen, zoals themareizen, groepsreizen, singlereizen, familiereizen en single-parent reizen. Alle reizen, compleet met uitvoerige beschrijvingen en routekaarten zijn te vinden op www.baobab.nl.
 

Over Baobab Reizen:
De Nederlandse reisorganisatie Baobab Reizen is een dochteronderneming van Terra Travel BV. Jaarlijks organiseert Baobab Reizen meer dan 90 verschillende avontuurlijke groepsreizen langs bijzondere reisroutes in Afrika, Azië, Europa, Noord- en Latijns Amerika. Baobab biedt groepsreizen, met speciale vertrekdata voor singles, families en single parents. Een aantal groepsreizen worden gepland rond een speciaal thema, of kunnen worden verlengd met een Fair Travel & Work verlengingspakket.

Al sinds de oprichting van Baobab in 1972 door directeur Rik Jan Viezee, wordt ervoor gezorgd dat de reizen bijdragen aan het behoud van de natuur en ook verantwoord zijn voor de omgeving. Baobab noemt dit Fair weggaan. Alle reizen worden samengesteld volgens vier waarheden:

1.     Een faire prijs ook voor de lokale bevolking. Baobab werkt zoveel mogelijk rechtstreeks samen met
lokale mensen, zodat de verdiensten niet elders worden opgestreken.
2.     Leven op andere plekken direct zichtbaar en voelbaar. Via Baobab draagt de reiziger bij aan kleine,
lokale projecten die heel direct baat hebben bij hulp.
3.     100% compensatie klimaat-effecten. De CO2 compensatie van Baobab is uniek voor Nederlandse reisaanbieders.
4.     Verbinding met een andere cultuur buiten de gebaande paden.
Zie voor meer informatie
www.Baobab.nl