Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

In de lentemaanden staan in Noordwijk niet alleen de bollenvelden volop in bloei. De bloemenbadplaats van Nederland organiseert ook nog eens unieke evenementen voor jong & oud.


Het Bloemencorso van de Bollenstreek
De unieke lentekleuren en geuren beleeft men tijdens het Bloemencorso van de Bollenstreek. De gekleurde bloemenparade hoort tot het absolute hoogtepunt van de bloeiperiode. Op zaterdagochtend 21 april a.s. vertrekken de rijkversierde praalwagens vanaf de Noordwijkse boulevard voor een rondrit door de Bollenstreek. Het Bloemencorso van dichtbij meemaken blijft een bijzondere ervaring omdat de bezoekers op minder dan een meter afstand van de praalwagens de intense geur van de bloemen meekrijgen.

De Mooiste File van Nederland
Op zondag 22 april a.s. staat op de boulevard in Noordwijk de “Mooiste File van Nederland”. Oldtimers, praalwagens en luxe auto’s versierd met allerlei bloemen zijn tijdens dit evenement van dichtbij te bewonderen. Een dag eerder maakten deze wagens deel uit van het Bloemencorso.

Tulpenrallye
Op 12 mei a.s. tijdens Nederlands oudste, grootste en bekendste evenement, de Tulpenrallye, finishen klassieke auto’s traditiegetrouw op de Noordwijkse boulevard.

Meer informatie
Voor meer informatie kijkt u op www.noordwijk.info. Ook kunt u contact opnemen met Noordwijk Marketing via tel.: +31 (0)71 - 361 93 21 of per e-mail: