Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Op zaterdag 19 mei a.s. wordt de achtste editie van de Floravontuur Wandeltocht georganiseerd. Verschillende wandelroutes zijn speciaal voor de liefhebbers in en om Zoetermeer uitgezet.

De routes nemen de wandelaar, aan de hand van een routeboekje en speciale bewegwijzerde borden, mee door de veelzijdige stad en de prachtige natuur.

Architectuur
Tijdens de wandeltocht door verschillende wijken van Zoetermeer zijn diverse bouwstijlen te bewonderen. Zoetermeer is een stad waar oud en nieuw samenkomen. Van een klein dorpje veranderde Zoetermeer in relatief korte tijd naar een complete stad. Qua stedenbouw neemt Zoetermeer een vooraanstaande positie in binnen de Nederlandse architectuur.

Natuur
Zoetermeer is ook een groene stad. Een stad met vele wijkparken, recreatiegebieden, plassen en bossen waar u tijdens de wandeltocht doorheen wandelt.

Wandelafstanden
De wandeltocht start bij SnowWorld Zoetermeer op verschillende tijden, afhankelijk van de afstand die de wandelaar gaat lopen. Onderweg zijn er voldoende rustpunten en mogelijkheden tot het kopen van consumpties. De afstanden die gelopen kunnen worden verschillen van 5 tot 40 km.

Meer informatie
Voor meer informatie over de achtste editie van de Floravontuur Wandeltocht kijkt u op www.promotiezoetermeer.nl