Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het Grayston Hotel ligt in het financiële hart van Johannesburg, Sandton. Dankzij de ligging en faciliteiten is dit hotel de perfecte locatie om te verblijven tijdens een (zakelijk) bezoek aan Johannesburg.


De hotels van Sun International zijn wereldwijd bekend. Momenteel is Sun International verantwoordelijk voor de renovatie van een van de mooiste viersterren plus hotels van Johannesburg, het Grayston Hotel in Sandton. De restauratie is begonnen in januari van dit jaar en omvat onder meer de renovatie van de 276 kamers, alle openbare ruimtes, de vergaderzalen en de gevel. Het hotel wordt in januari 2013 heropend onder de vlag van Sun International.
 

Zakelijke reiziger
Sun International richt zich met dit hotel met name op de zakelijke reiziger, zeker gezien de ligging van het hotel: dicht bij de Johannesburg Stock Exchange, het Sandton Convention Centre, de Gautrain en het commerciële gedeelte van de wijk. Het hotel biedt vele faciliteiten, zoals het online inchecken, late check-out, efficiënte services, kamers met praktische werkplekken, een business center en verschillende vergaderruimtes. Het Grayston Hotel heeft uitstekende faciliteiten voor zakelijke reizigers en deelnemers aan conferenties. Het congrescentrum is state-of-the-art en bestaat uit twee zalen en een ruime vergaderzaal.  Toegang is eenvoudig, dankzij het aangrenzende parkeerterrein. De gehele uitstraling is gastvrij, sfeervol, licht, elegant en alles is ruim opgezet. Het zwembad heeft een verhoogd terras, wat zorgt voor rust en privacy.  

Faciliteiten
De buitenzijde van het pand zal vernieuwd worden en verder zullen de openbare ruimten, de receptie, de lounge, het congrescentrum, het specialiteiten restaurant, het 24/7 restaurant, het restaurant bij het zwembad, het terras en de overdekte bar en het terras, volledig op elkaar afgestemd worden qua stijl en uitstraling. Na voltooiing zal het Grayston hotel 276 kamers hebben, waarvan 240 standaard kamers, 7 kamers voor mindervaliden, 6 familiekamers, 18 junior suites en 5 executive suites met balkon. Alle kamers zijn comfortabel en ruim, met een en-suite badkamer, een praktische werkruimte met gratis wifi, een flatscreen LCD-televisie, koffie-en theefaciliteiten, een minibar en uitstekende roomservice.  

Sinds de opening in 1982 is er niet veel veranderd aan het hotel en de kamers. Het is dus hoog tijd om van het Grayston Hotel een echt viersterren plus hotel te maken dat voldoet aan alle eisen, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo werd de Pullman Bar in de jaren '80 gebruikt als ontmoetingsplek van lokale zakenmensen. De nieuwe bar zal, dankzij de aanleg van het terras en tuinen, wederom deze functie krijgen voor de mensen die werken in Sandton.


Voor meer informatie, kijk op www.suninternational.com