Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Bijzondere overnachting in het Engelse Lake District.  Noordwest-Europa specialist Buro Britain heeft een bijzondere nieuwe bouwsteen aan haar zomerprogramma toegevoegd, waarbij reizigers kamperen in een zogenaamde Pod.

Dit is een houten cabin, die uitgerust is met matrassen, kookpitten, klapstoeltjes en elektriciteit. De Pods staan in een bosgebied in het noordoosten van het Engelse Lake District.  

Buro Britain biedt het overnachten in een Pod aan als bouwsteen. Een arrangement kan daarom ook gecombineerd worden met andere korte vakanties of een complete rondreis uit het reisaanbod. Vakantiegangers kunnen kiezen uit drie, vier of zeven overnachtingen in een Pod.  

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Britain, in een reactie: “Kamperen in een Pod is een Brits fenomeen en hard op weg om een rage te worden. Het feit dat deze houten tenten in het prachtige Lake District staan, helpt natuurlijk ook. Het vakantiepark is een uitstekende uitvalsbasis om de uitgestrekte meren te ontdekken en mooie wandelingen door de natuur te maken. Bovendien is er op het vakantiepark ook het nodige te beleven, met een spelletjeskamer, speeltuin, supermarkt en restaurant. Veel Nederlanders zijn dol op kamperen, dus zeker met dat beetje extra comfort dat een Pod biedt, is het een leuke toevoeging op ons aanbod.”

Kijk voor meer informatie over het Lake District of andere bestemmingen van Buro Britain op www.burobritain.nl of ga naar een ANVR-reisbureau.