Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Amadeus, een toonaangevende partner voor reistechnologie en transactie processor voor de wereldwijde reis- en toerisme-industrie,.. kondigt trots aan dat `de Reisspecialisten Groep`, met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Enschede, wederom de samenwerkingsovereenkomst heeft verlengd. De Reisspecialisten Groep is een volledig Nederlandse reisorganisatie met zes bekende reismerken. 

Het besluit samen te werken met Amadeus als technologische partner wordt door De Reisspecialisten Groep als een optimale verbetering voor wat betreft het verkoopproces gezien. Daarnaast zal de samenwerking tot hogere opbrengsten leiden.

Amadeus biedt een gezamenlijk technologisch platform aan aan alle merken van de groep. Dit platform biedt een gestandaardiseerd proces en het vermogen om onderlinge ontwikkelingen van zakelijke kansen uit te wisselen.

René Schukkink, Commercial Director Amadeus Benelux, verklaart: “Wij danken De Reisspecialisten Groep voor het gegeven vertrouwen. Deze geprolongeerde samenwerking bevestigt onze positie als technologisch leider in Nederland en de toegevoegde waarde die onze technologie biedt aan reisagenten.”

René Klawer, CEO van De Reisspecialisten Groep, voegt toe: “Wij hebben wederom gekozen voor Amadeus als technologische partner omdat zij de beste toepassingen bieden in ons vak. Wij waren dan ook erg onder de indruk van het stijgende aantal luchtvaartmaatschappijen die met Amadeus werken als distributiepartner. Het vertrouwen dat onze nationale luchtvaartmaatschappij KLM heeft in Amadeus als partner heeft tevens een belangrijke rol gespeeld. Amadeus draagt bij aan superieure voordelen hetgeen ons helpt een optimaal reisadvies aan onze klanten te bieden.”
 

www.benelux.amadeus.com