Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

ROBINSON, de aanbieder van exclusieve clubvakanties, lanceert vandaag haar ROBINSON webapp. Hiermee kun je je op ieder moment laten inspireren door de mooiste Club ROBINSON bestemmingen.

De webapp is te bekijken via de internetbrowser van bijvoorbeeld een tablet of smartphone en hoeft niet, zoals een app, gekocht of geïnstalleerd te worden via de App Store of Google Play. Binnen de reisbranche is dit de eerste webapplicatie.

Via de webapp van ROBINSON zijn alle clubs te bekijken; zon- en sneeuwbestemmingen, van Turkije tot Zwitserland met een grote variëteit aan activiteiten als water- en wintersport. De lezer geeft aan met welk gezelschap hij/zij op vakantie wil en welk type vakantie of activiteit de voorkeur heeft. De webapp selecteert vervolgens de meest geschikte clubs waarvan je de faciliteiten, omgeving en sportmogelijkheden kunt bekijken.

Een luxe ROBINSON clubvakantie begint dus thuis op de bank, in de trein of bij een kop koffie in het café. Wie een exclusieve clubvakantie wil boeken, krijgt met een tik op het scherm persoonlijk contact met een ROBINSON-reisadviseur. Marketeer Marloes Vierhout van ROBINSON: “We willen mensen altijd en overal inspireren en informeren. Van Club ROBINSON op de Malediven ‘swipe’ je zo door naar Club ROBINSON in hartje Marrakech, waar je ook bent en met één druk op de knop verwijzen we je door naar één van onze deskundige medewerkers.”

Bij de ontwikkeling van de ROBINSON webapp is gebruik gemaakt van ‘responsive webdesign’. Dit houdt in dat het zich qua vorm en lay-out aanpast aan de grootte van het scherm. Of het nu een iPad, Samsung Tablet of smartphone is, met de URL van de webapp kun je deze op alle manieren goed lezen en bekijken.

Bekijk de nieuwe ROBINSON webapp via m.clubrobinson.nl