Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Bezet! Er is bijna geen plekje meer te vinden in Amsterdam. Niet alleen om tweedehands spulletjes te verkopen, maar ook slaapplaatsen zijn schaars met Koninginnedag.

Daarom moedigt Wimdu, de grootste Europese online aanbieder van privé accommodaties, huiseigenaren aan om hun deuren te openen voor bezoekers tijdens de populairste feestdag van het land. Koninginnedag is de gelegenheid bij uitstek om een appartement of logeerkamer te verhuren: tijdens het Paasweekend waren alle accommodaties in Amsterdam al volledig volgeboekt.  Vier samen Koninginnedag door je deuren te openen en verdien tegelijkertijd een extra zakcentje!

Grote vraag naar privé accommodaties
Afgelopen twee jaar trok Koninginnedag zo’n 800.000 bezoekers naar de hoofdstad. Velen daarvan zijn op zoek naar een accommodatie om te overnachten en vooral de vraag naar privé accommodaties is groot. Zo heeft Wimdu in de nacht van 29 op 30 april nog maar vier accommodaties in Amsterdam beschikbaar. Daarom zoekt Wimdu meer hosts die hun appartement of logeerkamer beschikbaar willen stellen voor verhuur. Geen plek kunnen scoren op de vrijmarkt maar toch leuk en makkelijk geld verdienen? Open tijdens Koninginnenacht én -dag je deuren voor Oranjefans!  

Social Travel
Social Travel zit in de lift, tot grote vreugde van Wimdu. De enorme groei van het online platform weerspiegelt de toenemende populariteit van social travelling; de trend om als local door een land te reizen en bij particulieren te overnachten. “Onze indrukwekkende bedrijfsresultaten bewijzen het: social travelling is de travel trend van het jaar. Websites voor het aanbieden van particuliere woningen zijn booming,” zegt Arne Bleckwenn, Managing Director van Wimdu.” Geen wonder – want naast de meestal veel lagere prijs in vergelijking met hotels, gaan vakantiegangers steeds meer op zoek naar authentieke ervaringen. Mensen zijn toe aan een andere manier van reizen: dit maakt Social Travelling dé trend van 2012.

Wil je weten hoe het werkt? Bekijk deze video.
 

Over www.wimdu.nl:
Wimdu startte in het voorjaar van 2011 en is social travel marktleider in Europa. Het is een centraal platform voor privé accommodaties in alle soorten en brengt daarmee reizigers verspreid over de hele wereld tot elkaar. Het platform beschikt op dit moment over meer dan 50.000 accommodaties in meer dan 100 landen wereldwijd. Naast de mogelijkheid om accommodaties aan te bieden en te zoeken, biedt het platform waardevolle tips en hulp aan de verhuurders en de gasten. Daaronder valt ook een kosteloze verzekering voor de verhuurder. In november 2011 is Wimdu door de TÜV Saarland gecertificeerd met een top rating van 1.6. Wimdu is opgericht door Arne Bleckwenn en Hinrich Dreiling. Wimdu investeerders zijn Rocket Internet en Kinnevik. Zij ondersteunen Wimdu in de meest recente financieringsronde met 90 miljoen USD.