Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

VCK Travel (NL) en BTS Travel (BE), “first movers” in samenwerking met Amadeus.  Stelt u zich eens voor dat u reizigers zoek-, boek- en betaalfuncties kunt aanbieden van meerdere luchtvaartmaatschappijen, hotels en autoverhuurdiensten, en vluchtmeldingen, lokale diensten, directe klantenservice en sociale mediafuncties, allemaal in één mobiele applicatie.

Dit is de visie van Amadeus, dat vandaag de lancering aankondigt van een nieuwe mobiele oplossing, m-Power, een revolutionaire nieuwe technologie, ontwikkeld voor het mobiele platform.

Amadeus m-Power, ontwikkeld met de reiziger als middelpunt, biedt de mogelijkheid tot “pre-trip, in-trip en post-trip” functionaliteiten, waarmee reisbureaus reizigers extra diensten kunnen aanbieden tijdens de gehele reis, rechtstreeks vanaf hun mobiele telefoon.

Reizigers kunnen direct vanaf hun mobiele smartphone gebruik maken van de totale reiservaring, een echt onderscheidend voordeel boven andere mobiele reisapplicaties die op dit moment beschikbaar zijn in de Benelux.

De mobiele applicatie, ontwikkeld door Sound of Data en Amadeus, wordt gebruikt door twee innovatieve reisbureaus: VCK Travel (in Nederland) en BTS Travel Experts (in België), beide lid van RADIUS. Vanaf vandaag kan de app van beide reisbureaus gedownload worden in de Apple App Store.

Omdat VCK Travel de eerste travel management company is dat gebruik maakt van deze nieuwe technologie heeft Amadeus nauw samengewerkt met VCK Travel om deze lancering in Nederland mogelijk te maken.

Ed Berrevoets, Managing Director van VCK Travel: "m-Power biedt de perfecte technologische aansluiting op onze mobiele strategie, omdat het de cirkel rondmaakt van diensten die we aanbieden aan zakelijke klanten via alle kanalen, inclusief de mobiele. Daarom hebben we vanaf het begin heel nauw samengewerkt met Amadeus en Sound of Data voor de ontwikkeling van onze mobiele boekingsapp, AirGo-M, die we zien als technologie van topklasse voor de zakelijke reiziger van morgen. ”

Nu steeds meer reizigers vertrouwen op mobiele applicaties voor de voorziening van informatie, functionaliteit en diensten, biedt Amadeus reisbureaus een unieke en baanbrekende nieuwe oplossing om in te springen op deze nieuwe mogelijkheden.

Luc Pannecoeck, General Manager Amadeus Benelux, voegt daaraan toe: "We zijn er trots op dat wij deze app ontwikkeld hebben voor reisbureaus. Meer dan ooit kunnen we zeggen dat Amadeus één van de meest innovatieve technologiepartners is die ideeën omzet in werkelijkheid. We zijn altijd op zoek naar de meest innovatieve oplossingen die inspringen op de wensen van onze klanten."

Neem voor meer informatie over Amadeus m-Power contact op met Amadeus, of ga naar de website op www.benelux.amadeus.com/mPower. Voor meer informatie over AirGo-M kunt u contact opnemen met VCK Travel of kijk op www.airgo-m.nl