Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Voordelig en met fijne extraatjes erbovenop. Zo zou je de promoactie ‘100 voor 50’ van de Kempense logiessector kunnen samenvatten.


Tot 31 mei vind je op www.antwerpsekempen.be 100 aantrekkelijke aanbiedingen van hotels, gastenkamers, campings en vakantiecentra. Alle voor de ronde som van 50 euro per persoon. Van een avontuurlijk uitje met de familie in een indianentipi tot een verrassingsweekend voor je liefste in een romantische villa.

Zowel hotels, gastenkamers, campings als vakantiecentra in de Antwerpse Kempen nemen aan de logiesactie ‘100 voor 50’ deel.
Het aanbod is heel divers. Een gezellige boerderij, waar de kinderen een handje kunnen toesteken. Een stijlvol viersterrenhotel in de stad. Een topcamping te midden van het groen. Of een B&B met een hoog Pallietergehalte.

Het concept is eenvoudig: 100 logeeradressen bieden een arrangement aan voor 50 euro per persoon. Vaak trakteert de uitbater je op een extraatje, zoals een trappist van Westmalle bij je vertrek. Bij een fiets- en wandelarrangement zit er standaard een fiets- of wandelkaart in het pakket.

Er zijn 6 categorieën die het zoeken op www.antwerpsekempen.be vergemakkelijken: fietsen, wandelen, viersterrenluxe, vorstelijk ontbijt, karaktervol logeren en actief kamperen.

100 voor 50 praktisch
Reserveren kan tot 31 mei voor een verblijf tussen 1 juli en 31 augustus 2012 in hotels, gastenkamers en vakantiewoningen en tussen 15 augustus en 30 september 2012 bij campings.

Boeken gebeurt rechtstreeks bij de logiesuitbater, met vermelding van het gekozen arrangement en de reservatiecode.

Details en algemene voorwaarden op www.antwerpsekempen.be.

Nog meer inspiratie voor een weekendje Kempen?
Blader het gloednieuwe magazine ’Weekendje Kempen’ door op www.antwerpsekempen.be of kijk op 5 of 6 mei naar de special ‘Pure Kempen XL’ in Vlaanderen Vakantieland op één.

Voor meer informatie over de logiesactie ‘100 voor 50’:
Alain Lovenweent, manager Marketing & Communicatie Toerisme Provincie Antwerpen, tel. 03 240 63 92.