Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Europeesche Verzekeringen biedt voetbalfans de mogelijkheid om goed voorbereid het EK in te gaan. De Europeesche vergoedt de annuleringskosten voor Nederlanders die op vakantie zijn en liever thuis de finale willen kijken.

Ook is de Hulp op Zak app, de populaire medische app van de Europeesche, van extra informatie over de Oekraïne en Polen voorzien.

EK-finale verzekering
De EK-finale verzekering van de Europeesche is er speciaal voor reizigers die op het moment van de finale op vakantie zijn. Veel Nederlanders volgen het EK Voetbal op hun vakantiebestemming, maar de finale kijken de meesten toch het liefst in eigen land. Als Nederland in de finale van het EK terechtkomt en Oranjefans de beslissende wedstrijd graag thuis willen bekijken, dan kunnen zij hun vakantie annuleren of afbreken. De Europeesche vergoedt in dat geval de annuleringskosten.

Een finaleplaats voor het Nederlands Elftal is met de EK-finale verzekering een geldige annuleringsreden. De verzekering kost 1% van de reissom en is tot uiterlijk 26 juni 2012 af te sluiten in combinatie met een annuleringsverzekering van de Europeesche. Supporters die gebruik willen maken van deze annuleringsdekking kunnen contact opnemen met hun reis- of verzekeringsadviseur of gaan naar de actiepagina op www.europeesche.nl/EK2012.

Hulp op Zak app / EK editie
Via de Hulp op Zak app van de Europeesche krijgen reizigers medische informatie over hun (toekomstige) vakantieland. Wat zijn veel voorkomende ziektes? En is het bijvoorbeeld verstandig om je vooraf te laten vaccineren? De app is voorzien van een uitgebreide medische vraagbaak en een medisch woordenboek in 9 talen. Speciaal voor het EK is het medisch woordenboek voorzien van de Russische en Poolse taal. Zo kun je nu bijvoorbeeld opzoeken dat hoofdpijn ‘ból głowy’ in het Pools is. Ook is de landinformatie over Oekraïne en Polen uitgebreid. De app bevat daarnaast de telefoonnummers van alle Nederlandse alarmcentrales.

De Hulp op Zak app is ontwikkeld in samenwerking met Dokterdokter.nl en al ruim 80.000 keer gedownload. De app werkt zonder internetverbinding en is voor zowel Apple als Android gratis verkrijgbaar via http://bit.ly/hulpopzak