Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

 The Amsterdam Diamond Group en Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB) werken dit jaar opnieuw structureel samen bij de promotie en marketing van de Metropool Amsterdam.

Op 1 maart 2010 ondertekenden beide partijen in de diamantslijperij van Gassan Diamonds de verlenging van het Platina Partnership. Met dit partnership draagt The Amsterdam Diamond Group substantieel bij aan de promotie- en marketingactiviteiten die ATCB in 2010 voor de Metropool Amsterdam realiseert.

Stefan Diender, algemeen directeur van ATCB: "De bijdrage van het bedrijfsleven aan de promotie en marketing van de Metropool Amsterdam is in 2010 belangrijker dan ooit. Deze bijdrage van partners als The Amsterdam Diamond Group stelt ATCB in staat een groot aantal promotie- en marketinguitingen te realiseren. Daar profiteert de hele toeristische en zakelijke branche van, ook buiten de diamantsector."

Benno Leeser, president-directeur van The Amsterdam Diamond Group: "Het belang om Amsterdam toeristisch op de kaart te houden is het grootste goed. The Amsterdam Diamond Group erkent dit gegeven en is daarom al jaren actief supporter van ATCB. Alle neuzen dezelfde kant op en zorgen dat iedereen doordrenkt is van de economische tak die toerisme heet!"

ATCB en ADG hernieuwen partnership

ATCB en The Amsterdam Diamond Group werken al een aantal jaren samen in de promotie en marketing van de Metropool Amsterdam. Onderdelen uit het Platina Partnership betreffen onder meer deelname in de I amsterdam Card, promotie- en marketingcampagnes, de Amsterdam portal iamsterdam.com, en de I amsterdam MICExperience. Via deze ATCB-diensten bereikt The Amsterdam Diamond Group de toeristische en zakelijke bezoeker, touroperator, (inter)nationale pers, meetingplanner, congresorganisator en congresbezoeker.
Bedrijfsprofiel Amsterdam Toerisme & Congres Bureau

ATCB heeft als taak het toeristisch en zakelijk bezoek aan de Metropool Amsterdam te bevorderen. ATCB is op dit gebied de centrale organisatie voor Amsterdam  en regio, die zich inzet voor de belangen van deze sector. Als kennis- en informatiecentrum voor toeristisch en zakelijk bezoek heeft ATCB een spilfunctie in de ontwikkeling hiervan. Daarnaast behoren tot de kerntaken het opstellen en uitvoeren van marketing- en promotieplannen, het stimuleren van innovatie en productontwikkeling en het bewaken van de kwaliteit van het toeristische product. Samen met het bedrijfsleven, culturele instellingen en overheid werkt ATCB actief aan het verhogen van de bestedingen door bezoekers in Amsterdam en omgeving, en het stimuleren van de werkgelegenheid.
Bedrijfsprofiel The Amsterdam Diamond Group

The Amsterdam Diamond Group is een samenwerking tussen de voornaamste diamantairs in Amsterdam. Amsterdam Diamond Center bevindt zich in het hart van Amsterdam, tegenover het Koninklijk Paleis op de Dam en is de grootste juwelier in Nederland. Hét adres voor de individuele bezoeker. ADC biedt een uitgebreide en exclusieve sortering aan losse geslepen diamanten, juwelen en een collectie van 34 topmerken horloges zoals Rolex, Chopard, Cartier, Jaeger Le Coultre en IWC.
Gassan Diamonds, van oudsher een familiebedrijf, is gevestigd in een prachtig gerestaureerd pand, voorheen een stoom aangedreven diamantslijperij, eveneens gesitueerd in het oude centrum van Amsterdam. Bezoekers kunnen hier het eeuwenoude ambacht van het diamantslijpen bezichtigen, meertalige medewerkers geven een uitgebreide uitleg over de geschiedenis en het bewerkingsproces van diamant en in de showrooms kunnen de collectie losse geslepen diamanten en juwelen bewonderd worden. In het eigen atelier ontwerpen goudsmeden juwelen en zetten diamanten terwijl u wacht.