Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Reizigers profiteren van lage prijzen en aanbiedingen voor talloze culturele uitstapjes. Thalys draagt cultuur een warm hart toe en zeker deze zomer. Dan kunnen reizigers in de Comfort 1-klasse profiteren van een extra voordelig cultuuraanbod.

Bovendien profiteren ze van goedkopere toegangskaarten voor musea en andere culturele instellingen waar Thalys mee samenwerkt. Wie naar Parijs wil en een bezoekje brengt aan een van de culturele partners van Thalys, bijvoorbeeld het Maillol Museum, kan al een retourticket boeken voor 150 euro. Een retour Brussel bedraagt slechts 90 euro. Tegen een voordelig tarief is bijvoorbeeld in het Paleis voor Schone Kunsten (Bozar) de tentoonstelling Sense of Place te zien: prachtige fotografie van het Europese landschap vastgelegd door zo’n veertig fotografen uit alle lidstaten van de Europese Unie. Een aanrader.
Niet alleen de Comfort 1-klasse, maar ook Comfort 2 biedt reizigers volop cultureel en prijsvoordeel. Mensen die gebruikmaken van het No-Flex CF2-tarief kunnen al voor 29 euro van Amsterdam naar Brussel. Ook kunnen ze bijvoorbeeld goedkoop naar het Rock en Seine-festival in Parijs (24 – 26 augustus) met optredens van onder meer Placebo en Green Day.

Om te genieten van de rijk gevulde culturele agenda en tegelijk gebruik te kunnen maken van allerlei voordelen en kortingen, volstaat een geldig vervoersbewijs van Thalys.
Kijk op http://www.thalys.com/nl/nl/aanbiedingen-en-tarieven voor algemene tarieven en aanbiedingen.
Kijk op http://www.thalys.com/nl/nl/bestemmingen voor het cultuuraanbod* (klik op ‘bestemming’ en vervolgens op ’uw kortingen van Brussel / Parijs /etc.’ )
*Tickets van het cultuuraanbod kunnen niet worden omgeruild en worden ook niet terugbetaald.