Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Op 7 juni stelt het Renaissance Hotel Amsterdam zijn monumentale Koepelkerk eenmalig open. Op die datum wordt namelijk het global event Get Out and Discover van Renaissance Hotels gelanceerd.

Daarbij worden gasten aangemoedigd om hun hotelkamers te verlaten om de schatten van de lokale omgeving te ontdekken. Gedurende 24 uur sporen wereldwijd 152 Renaissance Hotels in 34 steden meer dan 30.000 gasten aan om op ontdekkingsreis te gaan. Book het Renaissance hotel

Meer dan twintig Renaissance Hotels trakteren hun gasten op exclusieve muzikale ontdekkingen in de hotels van New York, Boston, Dallas, Hong Kong, Londen en Parijs. Hierbij verzorgen opkomende artiesten enerverende optredens. Deze optredens zijn onderdeel van het RLive Life entertainment-platform dat eerder in oktober 2010 werd gelanceerd.

Lokale ontdekking
In Amsterdam gunt het Renaissance Hotel op 7 juni gasten een bezoek aan zijn monumentale Koepelkerk. De magnifieke Koepelkerk, die normaalgesproken uitsluitend voor privé-evenementen kan worden geboekt, geldt als het meest barokke bouwwerk uit de zeventiende eeuw in ons land. Op deze dag kunnen bezoekers een kijkje nemen in het bijzondere en eigentijdse gebouw en meer over zijn geschiedenis leren. DJ Martin Harder trakteert bezoekers in het Koepelcafé van het hotel op een muziekspektakel.

Social media ontdekkingen
Via de wereldwijde Facebookpagina (www.facebook.com/RenHotels) kan gedurende de 24 uur van het global event een foto of video van de diverse ontdekkingen uit heel de wereld worden gedeeld. Gasten worden aangemoedigd om over de ontdekkingen te tweeten met de hashtag #RDiscovery. Het Renaissance Hotel Amsterdam doet op haar eigen facebookpagina
(www.facebook.com/renaissanceamsterdamhotel) verslag van de dag.