Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Vanaf  morgen zal ook Rusland een inzending verzorgen op Floriade 2012. Tot eind juni zal het land zich presenteren in de wisseltentoonstelling, op de eerste etage van Villa Flora.

Thema’s als biodiversiteit, boomteelt, ecologie en recreatie staan centraal in de inzending die is georganiseerd door het Russische ministerie van landbouw, de regio’s Krasnodar en Tatarstan en de Russische Agrarische Staatsuniversiteit.                                                        

Zakelijk programma
Zowel Nederland als Rusland zullen een uitgebreid zakelijk evenementenprogramma organiseren, dat zal plaatsvinden van 11 t/m 15 juni 2012.
Tijdens onder meer een forum, een rondetafelconferentie en verschillende presentaties worden aspecten besproken zoals landbouwontwikkeling,
-samenwerking en -investering tussen beide landen.

Nationale dag
Net als de andere deelnemende landen zal ook Rusland een nationale dag organiseren en wel op 12 juni aanstaande. Op deze dag zullen er verschillende ceremoniële handelingen worden verricht en zijn er culturele optredens geprogrammeerd van onder meer folk- en dansgroepen uit verschillende regio's van Rusland.

www.floriade.nl