Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

In het mooie, landelijk gelegen dorp ’s Gravenmoer, ligt, grenzend aan een prachtig natuurgebied en met uitzicht op een oude boomgaard, Hotel Hof van ‘s Gravenmoer. Een kleinschalig hotel waar persoonlijke aandacht en service voorop staat.

Het hotel is onderdeel van Hoeve de vijf Turven, een ambitieus project met onder andere een zorgboerderij met dagopvang voor senioren en een expositieruimte.  Streetview Hof van 's Gravenmoer

Hotel Hof van ’s Gravenmoer is een Bourgondisch hotel met tien luxe, ruime kamers, waaronder een familiekamer.  De negen tweepersoonskamers, waarvan acht gelegen op de begane grond, zijn zeer comfortabel ingericht en voorzien van alle gemakken. De familiekamer ligt op de eerste etage en beschikt over een tweede slaapkamer.

Alle maaltijden worden verstrekt in de Gelagkamer; of het nu gaat om ontbijt, lunch of diner, er wordt zoveel mogelijk gewerkt met verse (streek)producten. En zodra het weer het toelaat wordt er ook op het ruime terras geserveerd. Het hotel beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.

Streetview Hof van 's Gravenmoer

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.